Antena 3 CNN High Tech Scandal la NASA: 40 de angajaţi s-au îmbolnăvit, misterios, de cancer

Scandal la NASA: 40 de angajaţi s-au îmbolnăvit, misterios, de cancer

Scandal la NASA: 40 de angajaţi s-au îmbolnăvit, misterios, de cancer
13 Apr 2008   •   14:02

Sindicatele americane reclamă o serie de îmbolnăviri misterioase care au avut loc în ultimii ani la sediul NASA din Cleveland. Potrivit Associated Press, 40 de ingineri şi tehnicieni s-au îmbolnăvit în ultimii ani de cancer, într-o clădire din Cleveland ce aparţine Agenţiei Spaţiale Americane. Pe site-ul său oficial, NASA neagă vehement acuzele aduse.

Angajaţii care au fost diagnosticaţi cu cancer lucrau toţi la etajul trei al centrului de cercetare din Cleveland şi spun că un loc de muncă la etajul trei al respectivei clădiri echivalează cu semnarea unui ?contract cu moartea?.

Dar asta nu e singura problemă. Oamenii sunt îngrijoraţi şi din cauza pereţilor plini de mucegai şi de azbest sau a filtrelor de aer murdare din clădire. Administraţia clădirii susţine că au fost făcute investigaţii şi că nu este nimic necurat la mijloc. Totuşi, oficialii sunt dispuşi să colaboreze cu sindicatele pentru ca fiecare angajat să se simtă în siguranţă la locul de muncă.

Sindicatele nu se lasă uşor convinse. Pentru că oamenii se tem să mai vină la muncă, liderii sindicali au solicitat noi verificări la clădirea din Cleveland. Sediul NASA din Cleveland, Ohio a fost construit în 1965 şi, potrivit planurilor, ar urma să fie demolat în 2010.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close