Antena 3 CNN High Tech Schimbare importantă la Facebook: Toată lumea va beneficia de o nouă facilitate

Schimbare importantă la Facebook: Toată lumea va beneficia de o nouă facilitate

O setare importantă de pe Facebook se extinde în toată lumea.

Schimbare importantă la Facebook: Toată lumea va beneficia de o nouă facilitate
Sursa foto: pixabay
de Alexandra Dima    |    02 Noi 2022   •   20:40

Setarea „mod profesional” este conceput pentru a fi folosit de către creatorii care doresc să își monetizeze numărul de urmăritori pe rețeaua de socializare.

Meta a anunțat extinderea la nivel global a setării „mod profesional” de pe Facebook pentru toți creatorii.

Modul profesional este conceput pentru a fi folosit de creatorii Facebook a început să testeze modul profesional cu anumiți creatori în decembrie 2021, iar acum îl oferă tuturor de pe platformă.

Modul profesional este oarecum similar cu Pages, în sensul că oferă creatorilor posibilitatea să își creeze un profil separat.

Într-o postare pe blog, Facebook a declarat că vede modul profesional ca pe o modalitate de "a construi un public de urmăritori, de a câștiga bani din diverse programe”. Totodată, creatorii se pot conecta cu publicul lor „în mod mai semnificativ".

Setarea profilului le oferă creatorilor acces la funcții de monetizare și instrumente de analiză, cum ar fi programul de bonusuri Reels Play de la Facebook, care le permite să câștige bani pentru conținutul pe care îl partajează.

De asemenea, modul profesional le oferă creatorilor eligibili acces la Stars, care le permite să câștige bani direct de la urmăritori pe Reels, live și video la cerere.

Compania testează, de asemenea, reclamele pe Facebook Reels în modul profesional cu un grup select de creatori din întreaga lume.

Creatorii din modul profesional au, de asemenea, acces la abonamente, ceea ce le oferă posibilitatea de a partaja pe rețeaua socială conținut destinat exclusiv abonaților. Abonamentele nu au fost încă implementate complet și sunt în faza de testare.

"Modul profesional vă permite să vă construiți o audiență globală, rămânând în același timp conectat cu prietenii și familia de pe profilul personal de Facebook", a precizat compania: "Pe măsură ce publicați conținut public, veți avea acces la funcții concepute pentru a vă ajuta să obțineți și să atrageți noi urmăritori, care anterior erau disponibile doar pe Pagini".

Extinderea vine într-un moment în care Meta investește în baza sa de utilizatori creatori, deoarece vede potențialul unor noi venituri din abonamentele creatorilor. Pe măsură ce Meta continuă să construiască metaversul, va avea nevoie de sprijinul creatorilor, așa că nu este surprinzător faptul că încearcă să își extindă ofertele pentru creatori, scrie techcrunch.com.

×
Subiecte în articol: Facebook Meta
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close