Antena 3 CNN High Tech Schimbare la conducerea Intact Interactive: Sorin Dănilescu, noul Director General

Schimbare la conducerea Intact Interactive: Sorin Dănilescu, noul Director General

Schimbare la conducerea Intact Interactive: Sorin Dănilescu, noul Director General
Sursa foto: Intact Interactive
10 Aug 2009   •   14:23

Bogdan Gavrilă a fost demis de la conducerea Intact Interactive pentru rezultate nesatisfăcătoare, iar locul său a fost luat de Sorin Dănilescu. Acesta va ocupa funcţia de Head of Online al Intact Media Group. Potrivit comunicatului oficial, Sorin Danilescu are o experienta relevantă în dezvoltarea de conţinut online şi în valorificarea cu succes a acestuia din punct de vedere financiar (cea mai recentă, chiar în cadrul Intact Media Group, unde a relansat gsp.ro si gsptv.ro). De altfel, Dănilescu lucrează în Intact Media Group de un an şi jumătate, ultima poziţie ocupată fiind cea de Business Development Manager la Gazeta Online.

Sorin Dănilescu a declarat pentru Antena3.ro că îşi propune să dezvolte componenţa de Development în cadrul actualei structuri Intact Interactive, agenţia urmând să ofere consultanţă şi sprijin pentru dezvoltarea site-urilor din grup şi nu numai. De asemenea, Dănilescu mai spune că îşi doreşte în continuare o relaţie onestă cu clienţii şi cu toţi cei din piaţa de publicitate.

Potrivit comunicatului oficial, cele mai importante responsabilităţi ale noul Director General al Intact Interactive vor fi:

- Să dezvolte şi să implementeze strategia de online a Intact Media Group
- Să coordoneze portofoliul de oferte online existente precum şi extinderea acestuia
- Să coordoneze divizia de vânzări online a grupului

Cât priveşte concedierea fostului director, Bogdan Gavrilă, viitorul acestuia este nesigur, potrivit lui Augustin Roman, Directorul Executiv al Gazetei Sporturilor şi managerului proiectelor online la GSP. Acesta scrie pe blogul său - gustiroman.ro - că "Gavrila a fost dat afara de la Intact Interactive şi probabil AGA nu-l va descărca în timp foarte scurt de gestiune pentru că are multe de justificat . Acest lucru nu-l poate nega nimeni, cu atât mai puţin el."

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la depozitul de lemn al unei fabrici de peleți
x close