Schimbări de proporții pe Instagram! Utilizatorii nu vor mai putea vedea câte like-uri primesc. „Vrem ca aplicația să fie un loc în care oamenii se pot exprima așa cum simt”

18 Iul 2019   •   13:02
Schimbări de proporții pe Instagram! Utilizatorii nu vor mai putea vedea câte like-uri primesc. „Vrem ca aplicația să fie un loc în care oamenii se pot exprima așa cum simt” Pixabay

Instagram a început să ascundă numărul de like-uri de la postări ca parte dintr-un proces menit să reducă presiunea generată de aprecierile primite.

Utilizatorii din țări precum Irlanda, Italia, Australia sunt printre primii care vor trece prin această experiență. 

Potrivit reprezentanților Instagram, această schimbare va apărea cu scopul de a-i face pe utilizatori să nu mai fie atât de concentrați pe like-uri, să nu aibă impresia că rețeaua socială este o competiție. 

„Vrem ca Instagramul să fie un loc în care oamenii se simt confortabil să se exprime așa cum simt”, a spus Mia Garlick, director al Facebook pentru Australia și Noua Zeelandă”. 

„Sperăm că acest test va îndepărta presiunea generată de numărul de like-uri pe care o postare îl va primi, iar în acest fel utilizatorii se vor focusa pe postatul de lucruri care le plac”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close