Antena 3 CNN High Tech Se încheie epoca fișierelor descărcate gratis de pe internet. uTorrent introduce abonament

Se încheie epoca fișierelor descărcate gratis de pe internet. uTorrent introduce abonament

Se încheie epoca fișierelor descărcate gratis de pe internet. uTorrent introduce abonament
14 Feb 2016   •   21:08

Este aproape imposibil să nu fi auzit de popularul program uTorrent, nu v-ați fi așteptat însă să plătiți o taxă anuală pentru a scăpa de reclame in-app.

În cazul în care, ocazional, doar conținut legal și exclusiv pentru un prieten, ați apelat la descărcarea de conținut de pe rețeaua torrent, este puțin probabil să nu fi interacționat vreodată cu popularul uTorrent. Clientul de torrent gratuit este compact, eficient și, în majoritatea circumstanțelor, are un consum de resurse hardware minim. Problema sa, dacă o putem numi așa, este că include câteva reclame pe care le vedeți constant în interfață, scrie playtech.ro.

Până de curând, cea mai facilă metodă pentru a scăpa de ele implica achiziția versiunii uTorrent Pro cu 19,95 dolari pe an. Contra acestei sume, nu scăpați doar de reclame însă, ci mai beneficiați de suport clienți, protecție în timp real antivirus și anti-malware pentru conținutul descărcat de pe torrent, conversia oricărui tip de conținut video descărcat într-un format compatibil cu gadgeturile voastre favorite și posibilitatea de streaming de conținut video în timp ce se descarcă. Valoarea acestei funcții din urmă s-a mai devalorizat în momentul în care puteți să faceți acest lucru prin intermediul browserului vostru favorit accesând orice torrent de pe The Pirate Bay, deși nu e recomandabil.

Dacă vă numărați printre cei care sunt foarte entuziasmați de uTorrent, dar vor să nu mai aibă reclame, creatorii aplicației au introdus posibilitatea plății unui abonament de 5 dolari anual doar pentru acest ,,favor”. Este un pic ironic să fiți convinși să plătiți această sumă în contextul în care în 95% din timp uTorrent este folosit pentru a descărca filme și muzică gratuit, dar s-ar putea să fie un model bun de afacere și pur și simplu nu realizăm noi.

În definitiv, la ora actuală, aveți trei opțiuni pentru a vă instala uTorrent, gratuit cu reclame, fără reclame la 5 dolari pe an și cu câteva funcții suplimentare pe lângă cea de bază cu 20 de dolari pe an. Indiferent pentru care dintre ele optați, descărcarea programului efectiv se realizează în continuare de pe uTorrent.com.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close