Antena 3 CNN High Tech Se stinge febra pentru IPhone 5? Iată cele mai mari slăbiciuni ale noului produs Apple

Se stinge febra pentru IPhone 5? Iată cele mai mari slăbiciuni ale noului produs Apple

Se stinge febra pentru IPhone 5? Iată cele mai mari slăbiciuni ale noului produs Apple
26 Sep 2012   •   17:05

Încet, încet entuziasmul pentru noul produs Apple, IPhone 5, scade în rândul amatorilor de gadgeturi. Mulţi clienţi fideli, care s-au grăbit să-şi achiziţioneze noul model de telefon inteligent, au descoperit câteva "hibe". Iată cele mai dese probleme cu care s-au confruntat aceştia.

Noile hărţi sunt oribile. IOS6 este un adevărat dezastru pentru utilizatori. Un întreg oraş este localizat în ocean, o fermă apare ca fiind un aeroport, autostrăzi care se termină nicăieri (dacă am fi răutăcioşi, am spune că sunt autostrăzile din România) iar oraşul lui Shakespeare, Stratford-upon-Avon, este acoperit aproape în totalitate, de clădirea unui spital.



Aplicaţia este criticată pe plan global pentru erorile geografice şi este considerată mult mai slabă decât Google Maps.


Unii utilizatori au postat pe YouTube filmuleţe în care noul lor aparat, scoate sunete ciudate, chiar şi la o zgâlţâială uşoară. Ca şi cum o piesă rătăcită ar fi desprinsă din angrenaj.



Iphone5 se zgârâie foarte uşor. Din cauza carcasei din aluminiu, telefonul este vulnerabil oricărui obiect. Un inel poate afecta integritatea aparatului, ce să mai vorbim de un mănunchi de chei.
Semnele rămase sunt mult mai evidente decât la modelele precedente şi se pot transforma uşor în crăpături.
Un reprezentant Apple a explicat că "orice produs făcut din aluminiu se poate zgâria sau ciobi, dar se ajunge la culoarea naturală argintie. Asta e perfect normal!"




Semnalul WiFi este foarte slab. Mulţi s-au plâns că nu se pot conecta la o reţea WiFi, iar dacă reuşesc într-un final, semnalul este foarte slab. Apple a promis că va veni repede cu o soluţie, pentru a remedia această problemă.




Propagarea luminii de pe ecran nu este tocmai uniformă. Dacă telefonul este înclinat, în colţuri se vede o rezoluţie mult mai slabă.




Probleme cu cartele SIM. Erori de genul "Cartela SIM nu este prezentă" au fost raportate deja la service-rile specializate. De cele mai multe ori, acest neajuns se poate remedia uşor. Ori se restartează telefonul, ori se schimbă cartela de la operatorul de telefonie mobilă.



Cei mai mulţi au fost cei care s-au plâns că telefonul lor nou este mult prea uşor şi prea subţire. Pare mai fragil decât celelalte versiuni.



Bateria se consumă mai repede. Cumpărătorii sunt de părere că noile aplicaţii golesc energia din baterie mai repede.



Ca să fim cărcotaşi până la capăt, avem mai ceva de reproşat.
Siri, prietenul haios, cunoscut deja din Iphone4S, este puţin confuz în noul soft. Pe diferite forumuri, au fost sesizate greşeli de interpretare ale unor oraşe. Am cerut vremea pentru New York City şi Siri ne-a furnizat prognoza pentru New York, Texas.


×
Subiecte în articol: iphone 5
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close