Antena 3 CNN High Tech Serviciul Skype a "căzut" după o eroare de soft. 10 milioane de utilizatori au fost afectaţi

Serviciul Skype a "căzut" după o eroare de soft. 10 milioane de utilizatori au fost afectaţi

Serviciul Skype a "căzut" după o eroare de soft. 10 milioane de utilizatori au fost afectaţi
Sursa foto: Foto: hotcellularphone.com
23 Dec 2010   •   18:05

Skype, serviciul telefonic oferit pe internet, îşi revine treptat după ce „a căzut” în urma unei erori care a afectat milioane de oameni din întreaga lume. Inginerii companiei încă lucrează la soluţionarea problemei, care a început în seara de 22 decembrie.

Oficialii Skype au declarat că problema are la bază o „eroare legată de software” în părţi foarte importante din reţea. Compania a spus că în prezent susţine aproximativ 10 milioane de apeluri telefonice, însă nu a oferit o cifră exactă în acest sens, relatează BBC în ediţia online.

„Luăm foarte în serios aceste probleme şi ne cerem scuze pentru inconvenientele apărute”, a declarat Tony Bates, şeful Skype, pentru BBC News.

Compania a precizat, pe blogul său, că numărul persoanelor care folosesc această reţea a crescut după această problemă. Bates a estimat că Skype a pierdut aproximativ 10 milioane de apeluri atunci când problema a apărut miercuri seară. Acum, compania spune că produsul Skype Connect, care are ca target mediul business, funcţionează normal.

×
Subiecte în articol: Skype
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close