Antena 3 CNN High Tech Sexul va deveni electronic până în 2030

Sexul va deveni electronic până în 2030

Sexul va deveni electronic până în 2030
Sursa foto: Foto: Listverse.com
23 Noi 2011   •   16:47

Oamenii nu vor mai avea nevoie sa facă sex peste mai puțin 20 de ani de acum, deoarece, pentru a experimenta orgasmul și alte senzații plăcute din timpul actului sexual, își vor lipi microchip-uri pe piele, susține cercetătorul britanic Ian Pearson.

Chip-urile vor înregistra semnalele din timpul sexului ale sistemului nervos central și apoi, pur și simplu le va reda în orice moment, atunci când este nevoie.

Cercetătorul este sigur că asemenea senzori vor fi disponibili pentru toți în viitorul apropiat. Dispozitivele vor fi suficient de sofisticate pentru a detecta și înmagazina colecția de stimuli care crează experiențele senzoriale – fie că este vorba despre o simplă strângere de mână, o îmbrățișare sau un act sexual. Apoi, senzorii vor stimula sistemul nervos central pentru a crea iluzia de căldură, presiune și mișcare.

Cei care vor dori să aibă parte de plăcerile sexuale, însă nu au un partener, vor avea posibilitatea de a se duce la un salon special unde pot experimenta versiunea electronică a sexului.

Mai mult, Pearson este de părere că aceste chip-uri vor putea fi implantate în creier. În acest fel, scrie Pravda.ru, oricine poate ajunge la orgasm fără a face sex. Tot ce va trebui să facă o persoană va fi să apese o tastă a computer-ului, care va trimite apoi semnalele wireless, către senzor, pentru a stimula grupurile de neuroni responsabile de orgasm.

Cercetătorul britanic este de asemenea sigur că acești senzori vor oferi oamenilor posiblitatea de a simți și înțelege mai bine partenerii de viață în situații reale. El este convins că o persoană cu un astfel de chip va avea posibilitatea de a experimenta atât senzațiile personale cât și cele ale partenerului.
 

×
Subiecte în articol: cercetator
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close