Antena 3 CNN High Tech Și-a pus smartwatch la mână și la scurt timp i s-a „prăjit” pielea. Anunțul făcut de companie

Și-a pus smartwatch la mână și la scurt timp i s-a „prăjit” pielea. Anunțul făcut de companie

Și-a pus smartwatch la mână și la scurt timp i s-a „prăjit” pielea. Anunțul făcut de companie
08 Aug 2016   •   21:17

Compania Intel a anunţat că recheamă dispozitivele smartwatch Basis Peak deoarece acestea se pot încinge şi pot cauza arsuri, informează luni CNN. Supraîncălzirea ceasurilor poate ''provoca băşici pe suprafaţa pielii'', arată într-o declaraţie Josh Walden, prim-vicepreşedinte şi director general al Intel New Technology Group. 

Anunţul făcut de Intel este considerat urgent pentru că este spre binele posesorilor acestor gadgeturi, mai ales că, potrivit companiei, ''un număr mic de clienţi a raportat disconfort, băşici sau arsuri la încheietură, în zona de sub ceas''. 

Intel i-a sfătuit pe posesorii de Basis Peak să ''nu mai folosească ceasurile şi să le returneze'' pentru a-şi primi banii înapoi. Totuşi, aceştia îşi pot accesa datele până la 31 decembrie, au adăugat reprezentanţii companiei, conform sursei citate. 

Intel, cu sediul în Santa Clara, California, a achiziţionat compania de ceasuri Basis Science din San Francisco, în 2014. Ulterior, producţia a fost externalizată în China. 

Pe piaţă mai există şi alte dispozitive smartwatch, precum Apple Watch, însă popularitatea acestora se pare că este în scădere. Apple a raportat luna trecută că vânzările de Apple Watch au scăzut cu 55% de la lansarea din 2015.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: intel
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close