Antena 3 CNN High Tech Sidewiki, aplicaţia Google care permite postarea comentariilor pe orice site (FOTO)

Sidewiki, aplicaţia Google care permite postarea comentariilor pe orice site (FOTO)

Sidewiki, aplicaţia Google care permite postarea comentariilor pe orice site (FOTO)
24 Sep 2009   •   16:11

Cei care şi-au dorit să posteze comentarii pe toate site-urile web vor fi fericiţi să afle că o aplicaţie Google oferă, acum, exact acest lucru. Intitulată Sidewiki, funcţionează în Firefox şi IE, permiţând utilizatorului să posteze propriile opinii pe orice site, dar şi să le citească pe cele ale altor persoane.

Singura condiţie ar fi, potrivit searchengineland.com, ca Google să fie de acord cu comentariul postat. Aplicaţia apare în cel mai nou toolbar Google, care poate fi descărcat şi utilizat împreună cu browserele Internet Explorer sau Firefox, mai puţin Chrome, care deocamdată nu este optimizat în acest sens.

Pentru a folosi Sidewiki trebuie activată versiunea mai nouă a toolbar-ului Google. Astfel, Google va putea urmări paginile vizitate de utilizator. Dacă Google nu ştie pagina vizualizată nu poate trimite informaţiile către Sidewiki, necesare pentru funcţionarea aplicaţiei. Cei care nu agreează ideea că sunt urmăriţi de Google nu trebuie să activeze opţiunea ?enhanced features?.




Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close