Antena 3 CNN High Tech Site ANTIŢEPARI, o colecţie de ştiri care ne pun la adăpost de firmele ?şmechere?

Site ANTIŢEPARI, o colecţie de ştiri care ne pun la adăpost de firmele ?şmechere?

Site ANTIŢEPARI, o colecţie de ştiri care ne pun la adăpost de firmele ?şmechere?
21 Iul 2008   •   17:05

Zilele firmelor care încearcă să înşele publicul, emiţănd cec-uri sau Bilete de Ordin fără acoperire, par a fi numărate. Site-ul www.antitepari.ro lansează, în premieră în România, un Flux Antiţepari. Acesta va transmite informaţii inclusiv despre firmele aflate în procedura de insolvenţă sau faliment.

Conceput pe modelul unei agenţii de presă, Fluxul Antiţepari nu va reprezenta, însă, o simplă ?colectie? de comunicate de presă şi mesaje comerciale transmise de diverse companii sau agenţii de PR, ci un set de materiale proprii, atent documentate, care în majoritatea cazurilor vor trata subiecte ce nu au mai fost prezentate în presă. Flux ANTIŢEPARI va cuprinde aproximativ 100 articole pe lună.

La realizarea articolelor incluse în Flux ANTIŢEPARI sunt utilizate numai informaţii provenind din surse oficiale (Oficiul Registrului Comerţului, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Centrala Incidentelor de Plăţi din cadrul BNR), se arată pe site-ul antitepari.ro.

Fiecare articol include şi radiografia firmei care reprezintă subiectul principal. Radiografia conţine informaţii actualizate despre asociaţii/acţionarii şi administratorii firmei, sediul social, obligaţiile restante la bugetele de stat, principalii indicatori financiari, precum şi incidentele de plată din evidenţele CIP pe care le-a înregistrat firma respectivă.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close