Antena 3 CNN High Tech Site-ul lui Paul McCartney, ţinta unui atac informatic

Site-ul lui Paul McCartney, ţinta unui atac informatic

Site-ul lui Paul McCartney, ţinta unui atac informatic
Sursa foto: Paul McCartney
10 Apr 2009   •   15:33

Site-ul oficial al fostului component al trupei Beatles, Paul McCartney a fost ţinta unui atac informatic. Experţii au acţionat imediat pentru a elimina virusul care le permitea hackerilor să accesele informaţiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Potrivit publicaţiei The Telegraph, experţii în securitatea computerelor ai companiei Scan Safe au identificat prezenţa virusului LuckySploit pe site-ul lui Paul McCartney. ?Odată ce un calculator e infectat cu un astfel de virus, nici o informaţie din computer nu este în siguranţă?, a declarat Spencer Parker, directorul ScanSafe.

Experţii au reuşit să remedieze problema în scurt timp. Însă, aceştia nu au putut explica cum au reuşit hackerii să afecteze site-ul.

În urmă cu câteva zile, Paul McCartney şi Ringo Starr au fost din nou alături pe scenă. Cei doi supravieţuitori din Beatles n-au mai cântat împreună din 2002, când şi-au comemorat regretatul coleg, George Harrison.

Concertul a fost organizat de fundaţia regizorului David Lynch, care promovează meditaţia transcendentală - o tehnică mentală practicată şi de membrii Beatles în anii lor de glorie. Programul a inclus vedete de ieri şi de azi, ca Donovan, Sheryl Crow sau Moby. Dar cel care a ridicat sala în picioare a fost veşnic tânărul Paul McCartney.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: paul mccartney
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close