Antena 3 CNN High Tech Site-ul Ministerului de Finanţe este violet. Andrei Gheorghe: "Este vorba de o seducţie voită" (VIDEO)

Site-ul Ministerului de Finanţe este violet. Andrei Gheorghe: "Este vorba de o seducţie voită" (VIDEO)

Site-ul Ministerului de Finanţe este violet. Andrei Gheorghe: "Este vorba de o seducţie voită" (VIDEO)
26 Feb 2010   •   09:00

Site-ul oficial al Ministerului Finanţelor are, de puţină vreme, o faţă nouă, chiar în ton cu moda. Albastrul oficial folosit până acum de majoritatea site-urilor guvernului, a devenit... violet. Schimbarea are două explicaţii, ambele venite de la purtătorul de cuvânt al Ministerului, Andrei Gheorghe.

Fostul realizator de emisiuni radio-tv şi-a pus în valoare latura filozofică şi, contactat de jurnaliştii de la Gândul a dat o explicaţăie plastică modificării cromatice prin care a trecut site-ul oficial al ministrului de Finanţe.

"Este vorba de o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care, inevitabil şi mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala şi fiscala a iobagului român" a spus Andrei Ghorghe.


Pentru că explicaţia oferită pare să nu fi fost suficient de convingatoare, Andrei Gheorghe a revenit cu o motivaţie de data asta mai credibilă. Pe scurt, purtatorul de cuvînt de la Finanţe a găsit de cuviinţă că violetul este o culoare care se potriveşte, în aceste zile, ministerului condus de Sebastian Vladescu.

"Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acestei culori, există o logică a dinamicii cromatice. Îmi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poate peste un an vom avea o altă culoare.", spune Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a mai precizat pentru Gândul că i se pare normală schimbarea culorii site-ului din albastru în violet. Normal, binenţeles, dacă ne gândim la starea de colaps a finanţelor româneşti şi la potenţialul.. terapeutic al culorii violet.



Antena 3

×
Subiecte în articol: site Ministerul de Finante
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close