Antena 3 CNN High Tech Snapchat a devenit "rețeaua socială a drogurilor", potrivit ministrului francez de interne

Snapchat a devenit "rețeaua socială a drogurilor", potrivit ministrului francez de interne

Snapchat, o aplicație populară în rândul tinerilor de distribuire a fotografiilor și videoclipurilor, a devenit „rețeaua socială a drogurilor”, din cauza promovării livrărilor la domiciliu, potrivit ministrului francez de Interne, Gerald Darmanin.

Snapchat a devenit "rețeaua socială a drogurilor", potrivit ministrului francez de interne
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    19 Mai 2021   •   16:33

"Pe Snapchat, bărbaţii care livrează droguri îşi fac programările, aşa cum probabil se face o programare pentru a livra pizza", a declarat Gerald Darmanin la postul de radio France Inter.

Ministrul francez de interne a cerut responsabililor Snapchat să își asume responsabilitățile de "a nu mai fi reţeaua socială a drogurilor".

Gerald Dermanin și-a făcut un scop din combaterea traficului de stupefiante.

Acesta a declarat că peste 1.700 de operaţiuni ale poliţiei au fost efectuate din ianuarie, vizând 4.000 de puncte de tranzacţii din Franţa.

În urma acestor operațiuni, "peste 500 de puncte de tranzacții au fost anihilate din ianuarie", a completat acesta, citat de stiripesurse.ro.

Ceea ce a făcut posibilă transformarea aplicației Snapchat într-o „rețea socială a drogurilor” este una dintre principalele sale caracteristici de funcționare: imaginile și mesajele devin indisponibile pentru destinatari după o perioadă foarte scurtă de timp.

×
Subiecte în articol: Snapchat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close