Antena 3 CNN High Tech Sony α450, cel mai nou DSLR al producătorului japonez (FOTO)

Sony α450, cel mai nou DSLR al producătorului japonez (FOTO)

Sony α450, cel mai nou DSLR al producătorului japonez (FOTO)
05 Ian 2010   •   17:26

Sony a prezentat α450 o nouă cameră DSLR ce dispune de senzor CMOS Exmor de 14.2 megapixeli. Împreună cu procesorul BIONZ, senzorul poate capta imagini bogate în detalii, cu un zgomot de imagine redus. Sensibilitatea ISO poate fi extinsă până la 12800, pentru imagini capturate în lumină scăzută, fără utilizarea blitzului.



Vizorul optic acoperă, potrivit producătorului, 95% din câmpul vizual. Manual Focus Check Live View permite previzualizarea imaginilor pe ecranul LCD Clear Photo de 6.7cm (2.7?). Acesta oferă opţiunea de mărire 7x/14x a imaginii pe ecran.

Procesorul de imagine BIONZ permite fotografierea continuă rapidă, de până la 5 cadre pe secundă. În modul Speed Priority (cu AF şi AE menţinute de la primul cadru al rafalei), utilizatorul poate creşte viteza de fotografiere până la 7 cadre pe secundă (maximum ? viteza reală depinde de condiţiile de fotografiere şi de suportul de memorie).



Modul Auto HDR combină tonurile luminoase cu detaliile de umbre întunecate. Două cadre succesive fotografiate cu camera în mână, la diferite valori de expunere, sunt îmbinate automat, pentru o imagine detaliată ? fără necesitatea de a fi postprelucrată de către un specialist. În plus faţă de operaţiunile automate, diferenţa de expunere dintre cadre poate fi setată manual la valori de până la 3EV, în multiplii de 0.5EV.



Încorporată în toate modelele DSLR de la Sony, stabilizarea optică a imaginii SteadyShot INSIDE oferă până la 4 paşi de corecţie anti-tremur pentru toată gama de 30 de obiective şi două teleconvertoare α, precum şi pentru obiectivele A-mount de la Konica-Minolta.




Modelul α450 beneficiază de ce mai ridicată autonomie a vreunei camere DSLR de la Sony de până acum. Acumulatorul permite fotografierea a până la 1.050 de fotografii între reîncărcări (utilizând vizorul optic - măsurători CIPA).

Camera dispune de două sloturi pentru cardurile de memorie: Memory Stick PRO Duo şi SD/SDHC.

Modelul α450 poate fi conectat la orice televizor HD Ready. Modul PhotoTV HD optimizează reproducerea fotografiilor pe televizoarele compatibile BRAVIA, în timp ce funcţia BRAVIA Sync permite controlul afişării imaginilor în tip slideshow şi al altor funcţii de redare a imaginilor, utilizând telecomanda televizorului.



Aplicaţiile incluse numără Image Data Converter SR, Image Data Lightbox SR, şi PMB (Picture Motion Browser) pentru o mai bună administrare a imaginilor. Modelul DSLR-A450 va fi disponibil în Romania începând cu luna februarie 2010.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony camera foto digitala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close