Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă BDP-S360, un nou player Blu-ray şi trei sisteme BRAVIA Theatre (FOTO)

Sony anunţă BDP-S360, un nou player Blu-ray şi trei sisteme BRAVIA Theatre (FOTO)

Sony anunţă BDP-S360, un nou player Blu-ray şi trei sisteme BRAVIA Theatre (FOTO)
20 Iul 2009   •   17:21

Sony a anunţat, luni, un nou player Blu-ray - BDP-S360, şi trei sisteme BRAVIA Theatre, modelele HT-FS3, HT-SS360 şi HT-SF360, cu sunet HD. Player-ul oferă o calitate a imaginii de 1080p, cu sunet surround integral, pe 7.1 canale, printr-un receiver compatibil AV, mulţumită tehnologiilor de decodare audio DTS-HD şi Dolby TrueHD integrate, disponibile în premieră pe un player Blu-ray entry level de la Sony.

Modelul BDP-S360 beneficiază de tehnologia BD-Live ce permite utilizatorilor să descarce şi să redea conţinut extra, precum scene suplimentare ale filmelor, jocuri inspirate din acţiunea acestora sau trailere. Portul USB încorporat al player-ului BDP-S360 oferă posibilitatea de descărcare de pe site-urile speciale a unui conţinut adiţional, exclusiv, precum şi salvarea acestuia pe un dispozitiv de tip flash USB.


?BDP-S360 reprezintă o poartă către o lume complet nouă, în care utilizatorii se pot cufunda în totalitate în experienţa vizionării filmele favorite. Considerăm că player-ul BDP-S360 este un dispozitiv ultra-necesar pentru orice deţinător al unui televizor HD, datorită combinării perfecte între liniile impecabile ale design-ului şi funcţiile pentru performanţe uimitoare?, a declarat Julien Dalle, Senior Business Manager, Home Video Marketing Sony Europe.



Utilizatorii nu vor fi nevoiţi să renunţe la colecţiile de filme pe DVD; în schimb, le pot da un nou suflu cu player-ul BDP-S360. Dotat cu tehnologia de rescalare HD Precision Cinema de la Sony, player-ul BDP-S360 converteşte semnalul de definiţie standard la calitate 1080p, asigurând redarea unor imagini HD, prin conexiunea HDMI.

Cu modul de pornire rapidă, modelul BDP-S360 este gata de acţiune în şase secunde. Tehnologia BRAVIA sync permite controlul player-ului, al televizorului BRAVIA şi al sistemului home theatre cu ajutorul unei singure telecomenzi. Funcţia suplimentară Bonus View oferă posibilitatea de a viziona conţinut suplimentar, cu ajutorul Picture-in-Picture; astfel, comentariile regizorului pot vizionate simultan cu redarea filmului, în calitate HD.



În plus, player-ul BDP-S360 încoporează tehnologia Precision Drive de la Sony, pentru detectarea şi corectarea discurilor deteriorate din trei direcţii, stabilizând redarea discurilor Blu-ray Disc şi DVD-urilor îndoite sau zgâriate. Modelul este compatibil cu tehnologia Deep Colour şi cu discurile AVCHD codate prin tehnologia x.v.Color (xvYCC).


Noile sisteme home theatre de la Sony

Cele trei noi sisteme BRAVIA Theatre de la Sony sunt create pentru a completa experienţa BDP-S360. Modelele HT-SS360 şi HT-SF360 dispun de boxe ce pot fi aşezate pe podea (modelul HT-SF360) sau de tip satelit (HT-SS360). Ambele sunt dotate cu o ieşire puternică, de 1.000W, compatibile cu sunetul original High Definition, atunci când sunt conectate la un player Blu-ray player, cu funcţia BRAVIA activată.

Sony oferă o alternativă şi celor ce-şi doresc mai puţine cabluri în sufragerie. Este vorba de sistemele home theatre cu compatibilitate pentru tehnologia wireless S-AIR, ce asigură o experienţă a sunetului surround, fără distorsiuni.

Atât modelul HT-SS360, cât şi HT-SF360 sunt dotate cu tehnologia inteligentă DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) de la Sony, facilitând instalarea boxelor, prin măsurarea unei serii de factori cheie, precum distanţa între boxe, volumul şi frecvenţa, pentru a asigura cel mai bun sunet, pentru film sau muzică.

Sistemul dispune şi de radio FM/AM de sunet surround S-Force PRO Front pe 2.1 canale, recreând atmosfera cinematografică. Precum modelele HT-SS360 şi HT-SF360, acesta este dotat cu port Digital Media, ce permite redarea muzicii salvate pe player-ul MP3, computer sau telefonul mobil.

Modelul BDP-S360 va fi disponibil în România din această lună, la preţul de 1.299 lei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close