Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă bloggie, un nou concept întruchipat de două camere mobile HD Snap, pentru filmări spontane (FOTO)

Sony anunţă bloggie, un nou concept întruchipat de două camere mobile HD Snap, pentru filmări spontane (FOTO)

Sony anunţă bloggie, un nou concept întruchipat de două camere mobile HD Snap, pentru filmări spontane (FOTO)
03 Mai 2010   •   17:06

Sony anunţă lansarea ?bloggie? - un nou concept întruchipat de două camere mobile HD Snap pentru înregistrări spontane. Ambele camere dispun de un sistem simplu de transfer al fotografiilor şi al clipurilor video.
Camerele bloggie MHS-PM5/PM5K şi MHS-CM5 sunt colorate, portabile prin dimensiunea şi greutatea reduse şi reprezintă o modalitate spontană de împărtăşire a amintirilor, de actualizare a blogului personal sau de a posta pe reţele de socializare online, în timpul călătoriilor.

Ambele modele bloggie pot înregistra fotografii de 5 megapixeli sau filma MP4 Full HD. Modelele PM5/PM5K şi CM5 sunt capabile de înregistrare a videoclipurilor la 1280x720/60p, dar şi de înregistrare a clipuri rezoluţie Full HD 1920x1080/30p. Stabilizatorul de imagine integrat, SteadyShot, anulează mişcările camerei, iar opţiunea Face Detection optimizează setările camerei pentru portrete.

Disponibilă în 4 culori, camera PM5/PM5K are un obiectiv care pivotează la 270° ce poate capta din orice unghi. Ecranul LCD de 6.0cm arată setările camerei în colţul de jos al display-ului în timpul filmării.

Modelul PM5K include de asemenea un obiectiv adaptor special de 360° ce permite experienţa filmărilor în format panoramic. bloggie capturează filme panoramice ca şi fişiere special codificate ce pot fi descriptate pentru vizionarea pe PC folosing software-ul integrat PMB şi aplicaţia 360 Video Player.

Sony MHS-PM5K


Cu un design vertical de tip ?mâner de pistol?, modelul CM5 dispune de un obiectiv cu zoom optic 5x, împreună cu un LCD pivotant de 6.2cm ce se roteşte pentru înregistrare şi vizionare. Modelul CM5 dispune de asemenea şi de un conector HDMI care permite vizionarea fotografiilor şi a clipurilor Full HD pe un televizor HD.

După filmare, ambele camere se pot conecta direct la PC sau Mac prin portul integrat USB. Aplicaţia PMB Portabilă se lansează automat atunci când bloggieeste conectat la PC sau Macintosh, permiţând vizualizarea selectarea şi încărcarea clipurilor în reţele de socializare online sau pe site-uri de transfer media, cum sunt Picasa şi YouTube. Nu este nevoie de software de editare sau transferare de fişiere pe calculator. bloggie poate fi folosit în orice internet café. Bateria camerei se încarcă automat atunci când este conectată la computer, prin portul USB.

O actualizare pentru transfer de conţinut pe Facebook va fi disponibilă în curând, sub formă de aplicaţie ce poate fi descărcată. Aceasta va completa compatibilităţile de încărcare a fişierelor, pe YouTube şi în Picasa Web Albums. Cu noua versiune, utilizatorii vor avea oportunitatea de a împărtăşi poze şi videoclipuri pe Facebook, direct din aplicaţia PMB Portabilă.

Sony MHS-CM5


Stocarea fişierelor este realizată cu ajutorul unui slot compatibil cu cardurile Memory Stick PRO Duo şi SD/SDHC (disponibile separat). Camerele mobile HD Snap bloggie PM5, PM5K sunt disponibile în România începând cu jumătatea lunii mai 2010.
SPECIFICAŢII CAMERE BLOGGIE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close