Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă două noi modele de căşti cu Bluetooth (FOTO)

Sony anunţă două noi modele de căşti cu Bluetooth (FOTO)

Sony anunţă două noi modele de căşti cu Bluetooth (FOTO)
Sursa foto: sony casti
11 Iun 2009   •   16:52

Sony a anunţat DR-BT100CX şi DR-BT101, o nouă serie de căşti cu Bluetooth. Potrivit producătorului japonez, căştile oferă un sunet foarte clar, fără incomodele cabluri, şi dispun de o tehnologie de anulare a zgomotului mulţumită căreia sunetul va fi excelent indiferent dacă utilizatorul ascultă muzică sau efectuează un apel telefonic.

Căştile sunt compatibile cu cel mai nou standard Bluetooth, 2.1, care reduce interferenţele.

DR-BT100CX şi DR-BT101, noile căşti cu Bluetooth de la Sony, dispun de butoane de control, de ajustarea a volumului, pentru redarea melodiilor sau pentru acceptarea unui apel telefonic.

DR-BT100CX sunt căşti auriculare, destinate celor care utilizează playere MP3 dar şi pentru telefonul mobil. Headset-ul se încărcă prin USB, acumulatorul oferind o autonomie de opt ore.



Sony DR-BT101 sunt destinate celor care caută un model de căşti cu bandă, şi care încearcă să evite inconvenientele cablurilor. Aceste căşti dispun de difuzor de neodim de 30 mm iar autonomia oferită este de 12 ore de redare continuă a muzicii. Ambele modele sunt compatibile cu profilele Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP şi HSP. Căştile DR-BT101 şi DR-BT100CX vor fi disponibile în România din iulie la preţul de 229 lei fiecare, cu TVA inclusă.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close