Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă NWZ-A845, cel mai subţire Walkman video

Sony anunţă NWZ-A845, cel mai subţire Walkman video

Sony a anunţat oficial un nou model de player MP3 video, promovat ca cel mai subţire Walkman al său. A845 măsoară 7,22 milimetri şi are o greutate de 62 de grame.

Sony anunţă NWZ-A845, cel mai subţire Walkman video
05 Ian 2010   •   16:48

Capacitatea de stocare pentru modelul MP3 video player Walkman NWZ-A845, este de 16GB. Ecranul este de tip OLED şi măsoară 7.1cm (2.8 inch). Utilizatorul poate urmări clipurile preferate de pe site-urile de specialitate sau albumele foto stocate online. Player-ul oferă un nou mod de vizualizare ce permite răsfoirea rapidă prin clipurile video mai lungi, afişate sub forma unor pictograme. De asemenea, utilizatorul poate naviga printre imaginile-copertă pentru a identifica albumul pe care doreşte să îl asculte.

Walkman A845 poate fi conectat la televizor printr-un cablu A/V opţional (WMC-NWV10) pentru vizualizarea pe un ecran amplu a clipurilor video. Imaginile sunt redate pe televizor în format SD (720 x 480), la o rată de afişare de 30 de cadre pe secundă (excluzând anumite tipuri de conţinut DRM).

Sony Walkman A845 are o funcţie de amplificare digitală S-Master ce asigură un sunet fără distorsiuni. Tehnologia Clear Audio de la Sony reduce la maximum pierderea sunetului dintre canalele stâng şi drept, în timp ce funcţia Clear Bass ajută la redarea frecvenţelor puternice, foarte joase, fără distorsiuni. Nu în ultimul rând, tehnologia de îmbogăţire a sunetului DSEE oferă reproducerea detalitată a frecvenţelor înalte, ce se pierd, de obicei, în timpul compresiei fişierelor originale în fişiere MP3.

Căştile sunt intra-auriculare de 13.5mm EX. Anularea digitală a zgomotului reduce cu aproximativ 98.0% sunetul ambiental. Trei profile cu setări diferite permit redarea sunetului cu zgomotul redus, indiferent dacă utilizatorul se află în avion, autobuz/tren sau în birou. Cu ajutorul adaptorului inclus, călătorii din avion pot conecta modelul Walkman direct la sistemul AV al avionului.

Importarea fişierelor audio, video sau a fotografiilor şi playlist-urilor se realilzează printr-un simplu drag-and-drop din PC sau prin iTunes 9.0, cu ajutorul aplicaţiei incluse de transfer al conţinutului. Anumite fişiere MPEG1 sau alte fişiere descărcate pot fi redate tot cu ajutorul aplicaţiei de transfer al conţinutului. Modelul suportă redarea unei palete largi de fişiere audio şi video, inclusiv a fişierelor WMA şi WMV.

Autonomia player-ului Walkman A845 este de 29 de ore, cu doar o singură reîncărcare a bateriei (număr aproximativ, pentru fişiere MP3 128kbps; egalizator setat la ?None?; funcţiile Clear Stereo şi Dynamic Normalizer setate ?off?; screensaver setat "Blank").

Durata de viaţă a bateriei în modul de redare video este de 9 ore (număr aproximativ pentru fişiere MPEG-4 384 kbps; luminozitate setată la nivelul ?3?). De asemenea, noua funcţie opţională de prelungire a bateriei optimizează durata de viaţă a acesteia, prin limitarea nivelurilor de încărcare la 90% din maximum posibil. Meniul poate fi personalizat cu o serie de modele de fundaluri preinstalate. Utilizatorul îşi poate selecta propria fotografie pentru a o folosi ca fundal.

Modelul MP3 video player Walkman NWZ-A845, cu capacitatea de stocare de 16GB va fi disponibil începând cu luna februarie 2010. Preţul său nu a fost deocamdată anunţat.

×
Parteneri
ANM a refăcut prognoza meteo. Cum arată noile hărţi
x close