Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă patru noi reportofoane cu autonomie extinsă şi timp de înregistrare prelungit (FOTO)

Sony anunţă patru noi reportofoane cu autonomie extinsă şi timp de înregistrare prelungit (FOTO)

Sony anunţă patru noi reportofoane cu autonomie extinsă şi timp de înregistrare prelungit (FOTO)
19 Mar 2010   •   18:06

Sony a anunţat patru noi reportofoane ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 şi ICD-PX820, cu timp de înregistrare prelungit, de până la 1505 ore (modelul SX850) şi o autonomie a bateriei de până la 48 de ore (modelele BX800/PX820).


Memoria flash de 2GB de care dispune SX750 oferă suficient spaţiu de înregistrare pentru 750 de ore de înregistrare a vocii sau a muzicii (în modul LP). SX850 are o memorie de 4GB oferind un timp de înregistrare de până la 1505 ore ? practic, două luni de înregistrare a vocii sau a muzicii, continuu.
Reportofoanele oferă funcţia VOR (înregistrare a vocii), care este completată de funcţiile de înregistrare Add/Overwrite.

De asemenea, utilizatorul poate selecta formatele MP3 sau LPEC dorite, pentru înregistrarea obişnuită, plus formatul Linear PCM pentru capturarea clară a vocii şi a muzicii, stereo, la o calitate similară înregistrărilor de pe CD.


După înregistrare, controlul vitezei în 36 de paşi, cu o paletă de la -75% la +200% simplifică transcrierea interviurilor şi a notelor de lectură. O gamă de funcţii de editare ajută utilizatorul să îşi administreze mai bine înregistrările, printre care Divide, Erase, Book-Mark, Select sau Move.

SONY ICD-PX850D



Ambele modele pot fi utilizate ca player audio. Suportă fişiere MP3 sau WMA, şi vin la pachet cu căşti intraauriculare. Conexiunea USB suportă transferul de voce, muzică MP3 sau alte fişiere ale PC-ului pe orice computer, prin procedeul drag-and-drop.

Printr-o singură încărcare a bateriei, utilizatorul poate beneficia de 19 ore de înregistrare continuă şi de 22 de ore de redare a înregistrărilor, prin ascultare cu ajutorul căştilor. Dispozitivele dispun şi de un difuzor încorporat.

Accesoriile din pachet includ un cablu USB, husă de transport, stand, protecţie pentru microfon pentru înregistrări mai clare şi o aplicaţie de editare digitală a vocii, pe CD-ROM.

SONY ICD-SX750


Modelele ICD-BX800 şi ICD-PX820
Dispun de o memorie flash de 2GB, pentru timp de înregistrare de până la 500 de ore.Ambele au un ecran LCD cu iluminare din spate. Modul de utilizare ?hands free? este uşurat de funcţia de înregistrare cu ajutorul vocii (VOR) care opreşte înregistrarea pentru o clipă, atunci când utilizatorul sau intervievatul iau o pauză în timpul vorbirii. De asemenea, funcţia de reducere a zgomotului îmbogăţeşte claritatea discursului înregistrat.

Reportofoanele beneficiază şi de aportul unui difuzor încorporat. Controlul vitezei de redare, în 21 de paşi, ajută utilizatorul să audieze exact discursurile din seminar sau din interviu. Funcţiile din modul de administrare includ Divide, Erase, Select şi Move.

SONY ICD-SX850


O singură baterie alcalină AAA permite înregistrarea continuă, timp de 48 de ore. Cu ajutorul căştilor (în modul LP), înregistrările pot fi redate timp de 32 de ore.


Cu aceleaşi caracteristici precum modelul BX800, reportofonul ICD-PX820 beneficiază de un o conexiune USB (cablul inclus în pachet), pentru transferul fişerelor MP3 pe PC (nu şi pe sisteme Mac).

Noile modele de reportofoane digitale ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 şi ICD-PX820 vor fi disponibile începând cu lunile aprilie-mai ale anului 2010. Preţul lor nu a fost făcut public.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close