Antena 3 CNN High Tech Sony anunţă trei noi modele de căşti de tip închis, uşoare şi intraauriculare (FOTO)

Sony anunţă trei noi modele de căşti de tip închis, uşoare şi intraauriculare (FOTO)

Sony anunţă trei noi modele de căşti de tip închis, uşoare şi intraauriculare (FOTO)
22 Feb 2010   •   17:08

Sony a anunţat trei noi modele de căşti, MDR-570 (de tip închis), MDR-370 (ultra ? uşoare), MDR-EX77 şi EX57 (intraauriculare).

Căştile de tip închis MDR-570 au un nou aspect cu o bandă subţire pentru cap şi pavilioanele moi din uretan. Calitatea sunetului a fost şi ea îmbunătăţită printr-o frecvenţă de răspuns extinsă, cu difuzor din neodim de 30mm, ce poate face faţă unei puteri de 1000mW, potrivit producătorului.

Finisajele design-ului includ un dispozitiv de ajustare a cablului şi căşti ce se pliază, pentru un transport mai facil. Mini conectorul stereo este aurit. Căştile MDR-570 sunt disponibile în cinci culori: negru, portocaliu, verde, maro şi albastru indigo.



Căştile de tip deschis MDR-370 dispun de pavilioane din uretan, care reduc presiunea, pentru un confort sporit, plus o bandă pentru cap subţire, ajustabilă, potrivită perfect pentru fanii tineri ai muzicii. Frecvenţele înalte şi joase sunt asigurate de un magnet de neodim de 30mm, capabil să facă faţă unei puteri de 1000mW.

Modelul MDR-370 cântăreşte 52g, şi este disponibil în patru variante de culori: roz, albastru, verde şi alb. Modelul dispune şi de un dispozitiv de ajustare a cablului.




Căştile intraauriculare MDR-EX77LP şi MDR-EX57 au o structură schimbată şi pavilioane din silicon. Un difuzor de neodim de 9mm asigură calitatea sunetului, cu o frecvenţă de răspuns extinsă. Dispozitivul de ajustare a cablului ţine lucrurile la locul lor: există, de asemenea, un toc pentru protejarea căştilor în timpul călătoriilor. Modelul MDR-EX77LP este disponibil pe culoarea negru sau alb, iar MDR-EX57LP, cu aceleaşi specificaţii tehnice, este oferit în cinci culori ? negru, alb, albastru, violet, roz.



Noile modele de căşti MDR-570, MDR-370, MDR-EX77 şi MDR-EX57 vor fi disponibile începând cu luna aprilie 2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony casti
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close