Antena 3 CNN High Tech Sony Ericsson ar putea să resusciteze clasicul T610

Sony Ericsson ar putea să resusciteze clasicul T610

Sony Ericsson ar putea să resusciteze clasicul T610
02 Iul 2008   •   21:03

T610 se numără printre cele mai de succes dintre telefoanele produse de Sony Ericsson şi, cu toate că a fost lansat cu cinci ani în urmă, nu a fost uitat de utilizatori. Se pare că nici compania care l-a scos pe piaţă nu l-a trecut la capitolul amintiri frumoase pentru că are de gând să îl resusciteze printr-un remake modern. Cel puţin asta susţin cei de la Unofficial Sony Ericsson Blog care au şi unele imagini în sprijinul afirmaţiilor lor.

Potrivit acestora, nu există încă un nume oficial pentru urmaşul lui T610. Celelalte detalii includ faptul că telefonul este subţire, are forma unui "candy bar" şi se va baza pe platforma lui W890, în materie de dimensiuni, potrivit Unofficial Sony Ericsson Blog. Unele părţi ale carcasei par a fi din aluminiu, aducând aminte de fostul T610 din acest punct de vedere.



În privinţa specificaţiilor tehnice, remake-ul T610 va rula softul A2, precum W890, şi va beneficia de conectivitate HSDPA, pentru transfer rapid de date. Camera telefonului expus de Unofficial Sony Ericsson Blog are o cameră de 3,2 megapixeli, însă doar cu focus fix. Bineînţeles, nu există deocamdată informaţii despre preţ, data lansării sau când va fi disponibil pe pieţele din întreaga lume.

Fotografie: Unofficial Sony Ericsson Blog

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close