Antena 3 CNN High Tech Sony HDR-CX520VE şi 505VE - două noi Handycam-uri care capturează imagini HD (FOTO)

Sony HDR-CX520VE şi 505VE - două noi Handycam-uri care capturează imagini HD (FOTO)

Sony HDR-CX520VE şi 505VE - două noi Handycam-uri care capturează imagini HD (FOTO)
07 Iul 2009   •   15:05

Sony a anunţat două noi camere video din seria Handycam, care oferă imagini la calitate HD. HDR-CX520VE are o memorie internă impresionantă, de 64 GB, stocând 25 de ore de imagini Full HD cu sunet surround pe 5.1 canale (şi 32GB în cazul modelului CX505VE ce stochează 13 ore). Memoria poate fi mărită şi mai mult deoarece device-ul dispune de slot pentru Memory Stick.

Printre celelate lucruri încorporate în camcorderul Sony se numără senzorul CMOS Exmor R, plus obiectivul Sony G şi procesorul de imagine BIONZ, pentru performanţe HD în condiţii de iluminare slabă. De asemenea trebuie amintit Stabilizatorul Optic SteadyShot care reduce de până la 10 ori tremurul camerei.



Acesta este îmbunătaţit şi cu noua funcţie de stabilizare cu ?anularea tremurului pe 3 direcţii?. Etichetare geografică automată a clipurilor video şi a fotografiilor, prin GPS, conversie Full HD 1920x1080/50p pentru o redare a filmărilor impecabilă şi inscripţionare HD super-rapidă pe disc, cu DVD writer-ul VRD-P1 DVDirect Express, sunt alte atuuri ale noilor camere de la Sony.




Însă elementul-cheie pentru o calitate superioară a imaginii îl reprezintă senzorul de rezoluţie foarte înaltă CMOS Exmor R. Dezvoltat de Sony, senzorul dispune de o matrice ClearVid cu tehnologie de iluminare din spate, ce permite captarea unei cantităţi mai mari de lumină decât în cazul senzorilor obişnuiţi.



Rezultatul: clipuri video extrem de clare, cu detalii impecabile, în rezoluţie Full HD şi fotografii cu rezoluţie de până la 12 megapixeli efectivi, cu un contrast impecabil şi culorii vii, reale.





Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close