Antena 3 CNN High Tech Sony lansează noua serie colorată de notebook-uri VAIO E (FOTO)

Sony lansează noua serie colorată de notebook-uri VAIO E (FOTO)

Sony lansează noua serie colorată de notebook-uri VAIO E (FOTO)
Sursa foto: Sony
22 Mar 2010   •   14:48

Gama notebook-urilor multimedia VAIO E s-a imbogăţit cu o serie concepută pentru utilizatorii care vor să îmbine stilul cu utilitatea. Noua serie E dispune de un display LED de 35,5 cm (14?), fiind comercializat în două nuanţe: roşu aprins şi albastru aprins.

Toate modelele seriei E sunt concepute plecând de la principiul de utilizare zilnică. Astfel, utilizatorii nu trebuie decât să apese butonul WEB pentru a accesa, în câteva secunde, toate funcţiile de navigare şi editare pe internet fără să deschidă sistemul de operare prin secvenţa de butare.




De asemenea, butonul ASSIST accesează rapid aplicaţia VAIO Care, care facilitează diagnosticarea şi rezolvarea oricărei probleme de sistem.

Modelele seriei VAIO E includ procesoarele Intel Core de utlimă generaţie şi 4GB de memorie DDR3, unităţi de procesare vizuală ATI Mobility Radeon 5000 prin care utilizatorii pot edita fotografii sau viziona filme de înaltă definiţie.


Cele trei porturi USB disponibile sunt completate de un al patrulea port eSATA/USB pentru transferuri de înaltă viteză. Noua serie VAIO E este echipată cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium Edition.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony notebook
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close