Antena 3 CNN High Tech Sony lansează NWZ-B150, un nou player compact din seria WALKMAN, cu autonomie de 18 ore (FOTO)

Sony lansează NWZ-B150, un nou player compact din seria WALKMAN, cu autonomie de 18 ore (FOTO)

Sony lansează NWZ-B150, un nou player compact din seria WALKMAN, cu autonomie de 18 ore (FOTO)
12 Apr 2010   •   17:33

Sony a lansat luni un nou player ultra-compact din seria WALKMAN, NWZ-B150. Dispozitivul are un buton de mărire a puterii basului cu LED-uri intemitente roşii. NWZ-B150 are conector USB încorporat care leagă dispozitivul direct de PC, fără necesitatea altor cabluri sau aplicaţii suplimentare. Poate fi folosită funcţia drag-and-drop pentru încărcarea melodiilor. Conexiunea directă prin USB permite în afara transferului fisierelor audio, înregistrarea directă sau redarea prin intermediul sistemelor2 audio compatibile Mini/Micro.

Ecranul LCD de trei linii oferă informaţii despre melodie şi artist. Funcţia ZAPPIN permite scanarea prin melodiile stocate, redând mostre din fiecare cântec, pentru a ajuta utilizatorul să identifice melodia dorită.

Pentru utilizatorii care se grăbesc, o încărcare de 3 minute oferă suficientă autonomie pentru 90 de minute de redare, în timp ce bateria alimentată complet oferă 18 ore neîntrerupte de redare.

Seria de dispozitive WALKMAN B150F dispune suplimentar de un tuner FM. De asemenea, pot fi stocate note vocale sau emisiunile radio preferate cu ajutorul unui dispozitiv de înregistrare integrat.

Noua serie WALKMAN NWZ-B150 de dispozitive MP3 de la Sony este disponibilă într-o gamă de culori care cuprinde: negru, albastru, roz şi roşu, care vor fi disponibile începând cu Iunie 2010. Deocamdată, preţul noilor playere nu a fost făcut public.






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close