Antena 3 CNN High Tech Sony NEX-7 și NEX5-N, noile generații ale camerelor foto compacte cu obiective interschimbabile

Sony NEX-7 și NEX5-N, noile generații ale camerelor foto compacte cu obiective interschimbabile

Sony NEX-7 și NEX5-N, noile generații ale camerelor foto compacte cu obiective interschimbabile
Sursa foto: Foto: T3.com
25 Aug 2011   •   10:44

Camera foto compacta cu obiective interschimbabile Sony NEX se întoarce cu o nouă generație: NEX-7. În afara celor 24 megapixeli, NEX-7 vine cu o serie de îmbunătățiri inteligente, precum posibilitatea de a filma full HD și cu focus manual. Clipurile video pot fi realizate într-un mod în totalitate manual, iar calitatea sunetului a fost îmbunătățită față de precedenta generație – NEX-5 2010.



Display-ul OLED măsoară 3 inch, și aparatul poate fotografia la 10 frame-uri pe secundă. Deocamdată nu a fost anunțat prețul lui Sony NEX-7 dar se știe că va putea fi cumpărat din luna noiembrie a acestui an.

Sony a anunțat și NEX-5N, succesorul lui NEX-5, o cameră foto compactă tot cu obiective interschimbabile. Noua generație este acum mai subțire, măsurând 23,3 mm, are un senzor de 16,1 megapixeli, procesor BIONZ pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută (ISO de până la 25.600). Precum fratele mai mare, și NEX-5N poate captura fotografii în rafală la 10 fps, și poate înregistra filme la calitate full HD.



NEX-5N funcționează și cu lentilele Sony E-mount și va ieși pe piață în septembrie.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close