Antena 3 CNN High Tech Sony Snap, camera - portofel concepută de un coreean (FOTO)

Sony Snap, camera - portofel concepută de un coreean (FOTO)

Sony Snap, camera - portofel concepută de un coreean <font color=red>(FOTO)</font>
08 Mai 2008   •   20:51

Dacă sunteţi de părere că "săpunierele" (aşa cum sunt numite aparatele foto compacte, fără performanţe prea mari) duc lipsă de stil, s-ar putea să vă schimbaţi părerea după ce vedeţi noul concept de cameră foto, Sony Snap, desenat de designerul sud - coreean Young Hwan Kim. Aparatul este subţire şi sexy, ca şi majoritatea camerelor dezvoltate de Sony, dar prezintă şi o noutate: un capac protector generos ca dimensiuni, pentru lentilele obiectivului.



Acest capac nu este însă unul obişnuit, acoperind în întregime partea frontală a aparatului foto, şi culisând doar în jos, activând astfel aparatul. Şi asta nu e tot. Carcasa întregului aparat este acoperită cu piele, idee adoptată pentru a sugera faptul că aparatul este un simplu portofel din piele.



Singurul dezavantaj al acestui concept este reprezentat de faptul că nu pot fi realizate fotografii cu timer-ul încorporat, din cauza că partea de jos nu este plată. Probabil că cei de la Sony vor găsi, însă, o soluţie şi la această problemă, dacă decid să folosească ideea designerului coreean.



Sursa foto: Yanko design

Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close