Antena 3 CNN High Tech Sony va lansa Vaio UX, computer-ul care încape în palmă (FOTO)

Sony va lansa Vaio UX, computer-ul care încape în palmă (FOTO)

Sony va lansa Vaio UX, computer-ul care încape în palmă <font color=red>(FOTO)</font>
28 Feb 2008   •   09:16

Anul acesta, Sony va lansa un nou super-gadget numit Vaio UX180P, care este de fapt un computer în miniatură, primul indiciu în acest sens fiind chiar numele ales pentru el. Sony a decis să creeze un nou trend în categoria computerelor ultra-portabile, UX având sistem de operare Windows Xp. Vaio UX180P este un computer foarte mic (măsoară 15 x 9,49 x 2,53 centimetri şi are 544 grame), care încape în palmă, are Windows şi, aşa cum ne-au obişnuit cei de la Sony, este plin de tehnologie care îi face viaţa mai uşoară utilizatorului.

GALERIE FOTO SONY VAIO UX180P



UX este dotat cu WiFi 802.11a/b/g, Bluetooth, 10/100 Ethernet, o selecţie de porturi, un ecran WSVGA cu touch screen (care poate fi operat chiar şi cu degetul) şi display XBRite. Procesorul este un Intel Core Solo la 1.2 Ghz iar memoria DDR2 este de 512MB.


Vaio UX are, de asemenea, tastatură iluminată, radio EDGE, scanner biometric pentru amprente şi camere video/foto atât în partea din faţă cât şi în cea din spate. Toate aceste dotări nu sunt însă ieftine, pentru Vaio UX fiind anunţat preţul de 1.700 de dolari.

În cutia cu care este livrat micul computer de la Sony sunt incluse, în afara bateriei de tip Lithiu Ion, şi alte accesorii utile cum ar fi un mic stilou, o bandă pentru prinderea pe talie, gentuţă din nylon cu belt clip, porturi VGA, Ethernet şi Audio/Video, încărcător tip docking station, trei porturi USB 2.0, un port FireWire 400.



Sony Vaio UX nu are inclusă o unitate optică, date fiind dimensiunile sale, însă poate fi conectat la un CD/DVD extern.

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close