Antena 3 CNN High Tech Sony Vaio cu display flexibil OLED pe post de tastatură, la expoziţia CEATEC

Sony Vaio cu display flexibil OLED pe post de tastatură, la expoziţia CEATEC

Sony Vaio cu display flexibil OLED pe post de tastatură, la expoziţia CEATEC
07 Oct 2009   •   10:17

Sony a prezentat în cadrul expoziţiei CEATEC 2009 trei produse electronice - prototip care utilizează tehnologia flexible OLED. Doar un televizor OLED a lipsit dintre electronicele expuse, deşi la începutul anului Sony a prezentat unul OLED, de 21 de inch, relatează Ubergizmo.com. Notebook-ul Sony Vaio a fost aşezat ca la expoziţie, într-un cub din plexiglas, fără a fi alimentat. Inedit este faptul că-i lipseşte tastatura tradiţională, ea fiind înlocuită de ecranul flexibil tactil.



Printre celelalte prototipuri electronice prezentate de Sony la CEATEC 2009, se numără un e-book care utilizează aceeaşi tehnologie OLED, dar şi un player Walkman care a fost încorporat într-un dispozitiv cu forma unui ceas de mână. Din nefericire, Sony a făcut doar o demonstraţie de design, niciunul dintre gadget-urile expuse nefiind funcţional.



CEATEC (Cutting-edge IT & Electronics Comprehensive Exhibition) este o expoziţie pentru produse electronice şi IT&C care are loc în Japonia în perioada 6-10 octombrie 2009.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close