Antena 3 CNN High Tech Supremaţia iPod apune. Creative Zen X-Fi - surpriza plăcută a acestei veri

Supremaţia iPod apune. Creative Zen X-Fi - surpriza plăcută a acestei veri

Supremaţia iPod apune. Creative Zen X-Fi - surpriza plăcută a acestei veri
23 Iul 2008   •   21:16

Pentru cei care încă mai cred în supremaţia iPod, cei de la Creative au, în această vară, o surpriză reprezentată de noul player Zen X-Fi. În afara aspectului său atrăgător, cel mai mare atu al lui X-Fi este preţul. Astfel, modelul cu capacitate de stocare de 32 GB costă aproximativ 250 de euro. De asemenea, există şi variantele cu 8 respectiv 16 GB.

Bineînţeles că iPod este depăşit de Creative X-Fi şi la capitolul funcţii, oferind Wi-Fi, radio FM, voice recorder, display de 2,5 inch plus o pereche de "doape" intra-aurale, EP-830, net superioare căştilor oferite de Apple.



Creative se mândreşte şi cu o nouă tehnologie care îmbunătăţeşte calitatea sunetului: X-Fi Crystallizer şi X-Fi Expand. Formatele suportate în cazul fişierelor muzicale sunt MP3, WMA, AAC, WAV plus Audible 2,3 şi 4.



În cazul formatelor video suportate enumerăm WMV, MPEG-4, DivX şi Xvid. Bateria are o autonomie de 5 ore. Mai mult, dacă nu este suficientă memoria internă, există şi un slot pentru cardurile SD.



Playerul Zen X-Fi nu poate fi găsit deocamdată pe piaţa din România însă, pentru cei nerăbdători, este deja disponibil pe mai multe site-uri internaţionale care comercializează astfel de gadget-uri.

Fotografii: Creative.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close