Surse: Apple lucrează la un prototip de televizor al viitorului

de Antena3.ro    |    25 Oct 2011   •   23:22
Surse: Apple lucrează la un prototip de televizor al viitorului Foto: dreambloggers.com

Compania Apple lucrează la un prototip de televizor integrat, cu o interfaţă care va permite sincronizarea wireless a conţinutului cu alte aparate ale companiei. În acest scop, gigantul ar fi apelat la inginerul care a construit iTunes, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax.
   
Co-fondatorul Apple, Steve Jobs, i-a spus biografului său Walter Isaacson, că "şi-a dat seama în sfârşit" cum să construiască un televizor integrat, cu o interfaţă simplă care va sincroniza wireless conţinutul cu alte aparate ale Apple.

"Va avea cea mai simplă interfaţă pe care ţi-o poţi imagina", a afirmat Jobs, care a murit pe 5 octombrie, în biografia sa publicată luni de CBC Corp.

În afara remarcilor lui Jobs din carte, Apple nu a recunoscut că dezvoltă un televizor şi, potrivit unei surse, nu este sigur că va lansa unul pe piaţă. Până în prezent, implicarea companiei în acest domeniu s-a limitat la AppleTV, un aparat mic, de 99 de dolari, care poate fi conectat la un televizor şi permite utilizatorilor acces la conţinutul iTunes şi YouTube.

x close