Te grăbeşti undeva? Google Maps îţi spune cum poţi ajunge cel mai repede acolo pe baza informaţiilor în timp real din trafic

de D.D.    |    30 Mar 2012   •   09:21
Te grăbeşti undeva? Google Maps îţi spune cum poţi ajunge cel mai repede acolo pe baza informaţiilor în timp real din trafic Galerie foto (1) Foto: Mashable.com
Google Maps a lansat o nouă aplicaţie care le arată utilizatorilor care este cea mai rapidă cale către locurile în care doresc să ajungă. Serviciul foloseşte informaţii actualizate în timp real din traficul zonelor respective.

Dacă, de exemplu, doriţi să ajungeţi într-un anumit punct din Bucureşti, Google Maps nu numai că vă va arăta rutele pe care le puteţi urma, dar vă va şi „spune” care este cea mai rapidă dintre ele.

Informaţiile despre traficul din respectivele zone este actualizat în timp real.

Până în prezent, Google Maps oferea informaţii estimative despre cum ar putea fi traficul în anumite zone, în funcţie de intervalul orar în care utilizatorii doreau să parcurgă traseul. Noua aplicaţie le permite utilizatorilor să vadă în timp real care sunt condiţiile din trafic şi realizează estimări bazate pe informaţiile care sunt actualizate în mod constant”, a explicat un purtător de cuvânt al Google pentru Mashable.

Datele din trafic sunt actualizate şi cu ajutorul utilizatorilor de Android care folosesc serviciul My Location al Google Maps. Google poate, de exemplu, să determine care sunt porţiunile de drum cu probleme în funcţie de cât de încet sau rapid se mişcă posesorii de dispozitive cu Android. 


 


 

x close