Antena 3 CNN High Tech TECHSTORE.ro vă prezintă electrocasnice ultra-premium pentru bucătărie de la Lofra (Made in Italy)

TECHSTORE.ro vă prezintă electrocasnice ultra-premium pentru bucătărie de la Lofra (Made in Italy)

De mai bine de 10 ani, compania TECHSTORE iese în evidență prin gama din ce în ce mai generoasă de produse și echipamente electrocasnicele de lux, bazate pe cele mai noi tehnologii și bineînțeles, pe inovație; are peste 5.000 de articole premium, ale celor mai renumiți producători internaționali din întreaga lume.  

TECHSTORE.ro vă prezintă electrocasnice ultra-premium pentru bucătărie de la Lofra (Made in Italy)
de Gabriel Dano    |    16 Sep 2020   •   16:55

TechStore comercializează produsele HAIER, Smalvic, IoMabe, TecnoGas, Baraldi Milano, HITACHI, Bertazzoni, ILVE, Tecfrigo, SMEG, Fulgor Milano, Foster Italy, Bompani Modena, iar acum aduce în România și brandul Lofra Italy cu produsele electrocasnice ultra-premium pentru bucătării clasice și moderne.

Puteți descoperi noutățile actuale pe pagina de Facebook a celor de la TechStore în ceea ce privește electrocasnicele de lux, care reprezintă soluția perfectă pentru orice spațiu sau stil de bucătărie ales. 

Lofra a fost înființată de frații Lovato în anul 1956, în Torreglia, în provincia Padova din Italia. Compania reușește să-și mențină și în prezent statutul de lider pe piață electrocasnicelor încă din anii 80. 

A realizat renumitele produse Free-Standing, linia inovatoare Curva, de bucătării cu design frontal curbat, cuptorul vertical dublu în sus și în jos, gama de cuptoare încorporabile și blaturi de gătit, dar și gama de bucătării profesionale. 

Administrată de un important grup multinațional, Lofra este astăzi mai mult ca oricând un exemplu de top în domeniul bucătăriilor și electrocasnicelor. Se remarcă prin excelența produselor sale de înaltă tehnologie, soluții inovatoare grație activității de cercetare, calitatea materialelor și design excelent, pentru a satisface toate cerințele și nevoile cumpărătorilor în prezent. 

Din anul 2010, compania și-a schimbat numele din "Lofra" în "New Lofra".

Compania creează aparate de uz casnic de cea mai înaltă calitate, electrocasnice, frigidere Side by Side, cuptoare încorporabile, aragazuri, plite încorporabile și hote de bucătărie. În ultimii ani și-a dorit realizarea unor produse la cel mai înalt nivel de calitate, care să ofere o nouă relansare a mărcii și a bucătăriilor Lofra pe toate piețele lumii, deci și în țara noastră. 

Aparatele de bucătărie italiene Lofra sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru aspectul elegant și calitatea superioară. Indiferent că este vorba despre aragaze pe gaz, cuptoare încorporate cu gaz, cuptoare electrice sau hote, cert este că au caracteristici ce le fac să fie alegerea perfectă pentru orice bucătărie. Cei care aleg produsele acestui brand fac cu siguranță cea mai bună alegere. Produsele sunt fiabile, rezistente și durabile în timp. 

Cele mai bune modele de electrocasnice Lofra Made in Italy, ca de exemplu setul Lofra Dolcevita FRNM99EE, care conține cuptor, plită și hotă se caracterizează prin: 

  • Grile din fontă, uși interioare din "sticlă plină" și profile din oțel inoxidabil
  • Arzătoarele Sabaf de serie III de mare eficientă, cu emisii minime
  • Dispozitiv de defectare a flăcării ce va întrerupe alimentarea cu gaz pentru siguranță
  • Cuptoare spațioase, multifuncționale cu 11 programe de gătit, aragaz robust și durabil în timp
  • Timer de gătire, programator digital al pornirii cuptorului.  

În prezent, bucătăria românului poate poate deveni mai frumoasă și mai eficientă din toate punctele de vedere, cu ajutorul echipamentelor ultra-premium de la Lofra.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close