Antena 3 CNN High Tech Tehnologie ultimul răcnet la CERF 2007

Tehnologie ultimul răcnet la CERF 2007

Tehnologie ultimul răcnet la CERF 2007
09 Mai 2007   •   19:21

Lapotopuri pe care poate curge apă sau care pot fi trântite fără să păţească nimic, tehnologie 3D de recunoaşterea fizionomiei, jocuri virtuale care nu se mai controlează din tastatură ci pur şi simplu folosindu-ţi braţele. Acestea sunt doar câteva noutăţile prezentate la ediţia din acest an a târgului de tehnologie IT.

Laptopul care poate fi trântit fără să păţească ceva - are carcasa blindată şi a fost realizat la comanda armatei Statelor Unite pentru a fi folosit în războiul din Irak. La această ediţie a CERF sunt prezentate şi console de jocuri care nu mai sunt controlate doar prin intermediul tastaturii. De acum, pentru un joc în lumea virtuală trebuie să ai o condiţie fizică de invidiat.

După amprenta vocală şi digitală, firmele de IT au scos pe piaţă şi tehnolgia de acces prin simpla scanare a feţei. Aparatul scaneaza fizonomia şi dacă o recunoşte atunci va deschide uşa în casa sau la sediul unei firme. Tot le această ediţie a CERF-ului poate fi admirată cea mai mare plasmă din lume, care are diagonala de 262 de cm. La târg sunt prezentate peste 150 de companii.

Observator

×
Parteneri
Iohannis s-ar retrage din cursa pentru şefia NATO
x close