Antena 3 CNN High Tech Ţigara electrică, alternativa sănătoasă a fumatului (FOTO)

Ţigara electrică, alternativa sănătoasă a fumatului (FOTO)

Ţigara electrică, alternativa sănătoasă a fumatului <font color=red>(FOTO)</font>
27 Mai 2008   •   11:25

Super Smoker nu este prima ţigară electrică dezvoltată în lume, şi este foarte posibil să nu fie nici ultima. Acest dispozitiv oferă o alternativă mai sănătoasă pentru cei care au de gând să renunţe ori s-au lăsat deja de fumat. De asemenea, este mai ieftină şi uşurează viaţa fumătorilor, care nu se bucură de prea mare popularitate în prezent, obiceiul acestora fiind deja interzis până şi în barurile din unele ţări. SuperSmoker este un dispozitiv care nu conţine tutun şi nu arde, prin urmare, nu emană vreun fel de fum.

GALERIE FOTO ŢIGARETE ELECTRICE

Ţigareta electrică conţine însă o doză foarte redusă de nicotină. O cameră de vaporizare din interiorul dispoitivului are un cartuş care poate fi înlocuit, creând astfel o aromă asemănătoare cu cea a tutunului.

Lichidul din cartuş se va evapora de fiecare dată când "fumătorul" inhalează, creând impresia unei ţigări obişnuite, fără a avea însă aceeaşi aromă. Fiecare dintre aceste cartuşe conţine echivalentul a 15, până la 20 de ţigări, şi sunt disponibile în mai multe variante de "tărie": normal, mediu, light (uşor) şi zero.



SuperSmoker foloseşte acumulatori care au o autonomie de 24 de ore, în condiţii normale de folosire. Există şi un led care avertizează că bateria este pe cale de a se descărca.

Conform producătorilor, ţigara electrică poate fi folosită fără restricţii în restaurante, cluburi, baruri şi alte locuri publice unde este interzis fumatul.

Produsul poate fi cumpărat de pe site-ul SuperSmoker.co.uk, şi costă 79 de lire sterline sau 360 de lei noi, iar cartuşul de schimb poate fi achiziţionat pentru suma de 36 de lei.

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close