Antena 3 CNN High Tech Top 10 - Cele mai de succes site-uri din 2007

Top 10 - Cele mai de succes site-uri din 2007

Top 10 - Cele mai de succes site-uri din 2007
19 Dec 2007   •   14:55

Revista Time a realizat un top al celor mai bune zece site-uri web ale anului 2007. Printre acestea se află site-uri pe care se comercializează limonadă, locuri virtuale prin intermediul cărora îţi poţi găsi colegul din clasa a doua, site-uri cu ajutorul cărora ai propria ta secretară virtuală sau care îţi fac lista cu lucrurile pe care nu trebuie să le uiţi când pleci în călătorie.

1.Pe primul loc se află Lemonade.com, site care oferă stand-uri virtuale pentru a-ţi vinde propria băutură răcoritoare şi a o recomanda prietenilor. Dacă îţi adaugi link-ul pe blogul personal şi vinzi prin intermediul site-ului vei primi între 5 şi 15% din costul produsului. Din tranzacţie câştigă toată lumea, comercianţii online beneficiind de publicitate gratuită, publicului ii sunt recomandate produse de calitate iar cel care vinde este plătit dacă tranzacţia este dusă la bun sfârşit.

2.Locul doi este ocupat de Asksunday.com, spaţiu virtual în care, pentru sume cuprinse între 29 şi 49 de dolari pe lună, poţi avea propria secretară. Aceasta îţi poate face programare la doctor, rezervare la restaurant sau te poate chiar trezi de dimineaţă oriunde te-ai afla în lume.

3.Prin intermediul Wink.com, locul trei în top, îţi poţi găsi cel mai bun prieten din clasa a doua, tipul cu care ai ieşit în oraş în liceu sau colegul de la prima slujbă. Motorul de căutare a persoanelor de pe site filtrează datele introduse şi te poate conecta online cu prieteni pe care nu credeai că-i vei mai întâlni vreodată.

4.Locul patru este ocupat de TechpresidentWink.com, site-ul care, pentru prima oară în istoria unei campanii electorale, joacă un rol important în alegerea viitorului preşedinte al Statelor Unite. Blogul site-ului urmăreşte campaniile electorale pornind de la publicitatea pe web şi până la post-urile de pe Youtube. De asemenea, oricine poate vedea câţi prieteni are un candidat pe Myspace sau Facebook.

5.Dacă vrei să afli cărţile pe care le citesc prietenii tăi poţi vizita site-ul aflat pe poziţia a cincea, Goodreads.com. Tot aici pot fi găsite recenzii ale cărţilor pe care intenţionezi să le citeşti sau îţi poţi face noi prieteni cu aceleaşi gusturi literare.

6.Dacă te loghezi la Menupages.com, care se află pe locul şase în topul Times.com, poţi afla meniul restaurantelor din cartierul tău în funcţie de tipul de mâncare pe care îl preferi. Site-ul conţine meniul a peste 25.000 de restaurante din opt oraşe precum New York, San Francisco sau Los Angeles.

7.Dontforgetyourtoothbrush.com, ocupantul poziţiei a şaptea, te ajută să-ţi faci o listă cu lucrurile pe care nu trebuie să le uiţi dacă pleci într-o călătorie. Este suficient să-ţi creezi un nume de utilizator şi o parolă, să alegi tipul călătoriei pe care o vei face şi apoi poţi bifa lucrurile pe care nu vrei să le uiţi, pe o listă preconcepută.

8.Volunteermatch.org, se află pe locul opt. Prin intermediul acestui site poţi alege o activitate de voluntariat care se potriveşte aptitudinilor tale. Trebuie doar să tastezi zona în care locuieşti şi vei primi o listă cu cele mai apropiate organizaţii care au nevoie de voluntari.

9.Este mult mai uşor să slăbeşti dacă nu faci singur acest efort. Fatsecret.com, te pune în legătură cu alte persoane care încearcă să dea jos kilogramele în plus. Tot aici poţi consemna progresele înregistrate într-un jurnal virtual.

10.Dacă te-ai plictisit de locul de muncă pe care îl ai, poţi folosi Indeed.com, locul zece în topul Times.com. Motorul de căutare de pe acest site listează slujbe direct de pe site-urile companiilor care caută personal sau din ziare. Cu ajutorul căutării avansate poţi să optezi pentru locul de muncă potrivit şi care se află chiar în zona în care locuieşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close