Antena 3 CNN High Tech Top 13 aplicații gratuite pentru iPhone: Rewind 2011

Top 13 aplicații gratuite pentru iPhone: Rewind 2011

Top 13 aplicații gratuite pentru iPhone: Rewind 2011
31 Dec 2011   •   17:41

În octombrie, Apple a anunțat că utilizatorii de iPhone, iPad și iPod au descărcat peste 18 miliarde de aplicații de pe iTunes App Store, și asta de la lansarea din 2008 a serviciului.

De asemenea, compania americană a făcut publică și lista cu cele mai interesante și populare aplicații ale anului 2011 (iTunes Rewind 2011 list).

Recapitularea anuală include cele mai populare aplicații din cele 21 de categorii, inclusiv cărți, jocuri, muzică, știri și altele, scrie Huffingtonpost.com. ”Angry Birds” a fost jocul gratuit favorit al celor mai mulți utilizatori ai platformei iOS, depășind chiar aplicațiile care se cumpără.

Răsfoiți galeria foto de mai jos pentru a afla care sunt cele 13 aplicații favorite ale utilizatorilor de iOS în anul 2011.

Pentru ca utilizatorii de Android să nu se mai simtă un fel de outsideri trebuie precizată și informația că Google a anunțat la începutul lunii decembrie că utilizatorii de Android au descărcat 10 miliarde aplicații de pe Android Market, și apoi pentru a sărbători evenimentul, le-a oferit posibilitatea de a descărca 10 aplicații cu 10 cenți fiecare timp de 2 săptămâni.


×
Subiecte în articol: Twitter Skype Facebook
Parteneri
Guvernul a făcut ultima ofertă pentru profesorii care sunt în grevă!
x close