Antena 3 CNN High Tech Top 5 cele mai ingenioase cadouri pentru barbati (p)

Top 5 cele mai ingenioase cadouri pentru barbati (p)

Top 5 cele mai ingenioase cadouri pentru barbati (p)
09 Oct 2017   •   16:40

E Balanta sau Scorpion? Visator sau pragmatic? Trecut de 40 de ani sau aflat la prima tinerete? Exista numeroase studii in ceea ce priveste comportamentul barbatilor si preferintele lor in materie de cadouri, in functie de temperament. Dincolo de toate aceste studii, insa, exista un numitor comun pentru toti barbatii, si anume tehnologia. Astfel, daca vrei sa-ti surprinzi iubitul, colegul de munca, un prieten bun sau chiar tatal oferindu-i un cadou, de ziua lui de nastere sau cu orice alta ocazie, gadgeturile sunt varianta ideala de cadouri pentru barbati. S-a dovedit ca orice barbat apreciaza cadourile ingenioase, iar cand vine vorba de acest aspect, gadgeturile nu dau niciodata gres.

GadgetWorld, magazin de gadgeturi si cadouri inedite, iti prezinta un top al celor mai ingenioase cadouri pentru barbati pe care orice persoana de sex masculin si le-ar dori.

1. Banderola cu casti Bluetooth 98 dB si hands free

Winter is coming! Pentru ca se apropie sezonul rece, aceasta banderola combina utilul cu placutul in cel mai ingenios mod, fiind unul din cadourile pentru barbati recomandate in aceasta perioada. Pe langa faptul ca ii va tine de cald pe timp de iarna celui caruia vrei s-o oferi, el se va bucura in acelasi timp si de un super gadget care ii va permite sa asculte muzica preferata in castile incorporate in banderola sau sa vorbeasca la telefon fara a scoate mainile din buzunar.

Ingeniozitatea acestui gadget consta in:

- calitatea superioara a sunetului;

- meniu incorporat pe banderola (preluare apeluri telefonice, redare muzica);

- casti detasabile, material textil de buna calitate (posibilitate de spalare);

- compatibilitate cu majoritatea smartphone-urilor si MP3 playerelor cu Bluetooth;

- marime universala.

 

2. Ceas Smart Iradish X3

Ceasurile inteligente, tot mai raspandite, sunt printre cele mai inovative cadouri pentru barbati la ora actuala. Mai mult decat un ceas care indica ora, smartwatch-urile au dat tonul unei adevarate revolutii tehnologice, orice barbat dorindu-si unul. Ceasul Smart Iradish X3 dispune de mai multe variante din care poti alege in functie de preferinte: design elegant sau sport, culoare neagra sau aurie a cadranului, curea maro sau bej etc.

Iata de ce acest gadget face parte din topul celor mai ingenioase cadouri pentru barbati:

- slot pentru card SIM, camera foto de 0,7 megapixeli integrata si microfon incorporat pentru a raspunde la telefon direct de la incheietura mainii;

- autonomie mare a bateriei, pana la 3 zile;

- numeroase functii (call, notifications, health tracker, calendar, MP3 player);

- pret extrem de accesibil.

3. Camera auto DVR FULL HD 5Mpx

Ofera-i o camera pentru masina DVR FULL HD 5Mpx, din seria de cadouri pentru barbati extrem de ingenioase, pe care o va folosi cu responsabilitate la condus! Acest gadget ofera posibilitatea de a filma neregulile din trafic, pentru dovezi in caz de accidente sau alte probleme rutiere.

Caracteristici:

- camera functionala atat pe timp de noapte cat si pe timpul zilei;

- dimensiune redusa si ventuza de prindere pe parbriz;

- G-senzor de blocare automata pentru a salva inregistrarea in cazul unei coliziuni;

- detector de miscare incorporat pentru pornire automata in momentul plecarii de pe loc;

- timp de inregistrare nelimitat (camera suprascrie cele mai vechi fisiere de pe cardul de memorie).

4. Lampa de cap multifunctionala cu lupa de marire 10x

Pentru ca barbatilor le place sa mestereasca, acest dispozitiv de la GadgetWorld ofera o lumina suplimentara si in acelasi timp o lupa de marire, putand fi intrebuintata la diverse activitati barbatesti casnice. Fiind usor de folosit si deosebit de practica, lampa de cap multifunctionala este unul din cadourile pentru barbati cu care nu poti da gres.

5. Kit 4in1 lentile universale pentru iPhone si Samsung

Barbatii au pretentii ridicate in ceea ce priveste calitatea imaginii. Acest set de 4 lentile, atasate la camera telefonului, ofera un plus de claritate pentru pozele de la mica departare, fotografiile panoramice, pentru poze emisferice sau pentru landscape-uri spectaculoase, facand parte din seria de cadouri pentru barbati cu adevarat ingenioase.

×
Subiecte în articol: gadget
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close