Antena 3 CNN High Tech Toshiba Satellite U300, mobilitate cu stil

Toshiba Satellite U300, mobilitate cu stil

Toshiba Satellite U300, mobilitate cu stil
06 Apr 2008   •   21:35

Toshiba Satellite U300 este un notebook clasic cu un display de 13,3 inch, şi cu un design atrăgător. U300 nu este suficient de mic pentru a fi un laptop ultraportabil dar dimensiunile sale permit totuşi transportarea sa în aproape toate locurile în care ţi-ai dori să îl iei cu tine. Toshiba Satellite U300 este un notebook destinat celor care călătoresc frecvent, dar este pregătit să sacrifice din portabilitate pentru ecranul său ceva mai generos decât cel care poate fi întâlnit la un notebook ultraportabil.

Cântăreşte 2 kilograme şi, la dimensiunile de 310x34x227mm este suficient de mic pentru a intra în aproape orice geantă sau rucsac, ceea ce-l face uşor de transportat. Este un laptop stilat care în afara aspectului său gri-metalic cu negru beneficiază şi de un design muţumită căruia nu există margini ascuţite.



Are un display care reproduce foarte exact culorile, dar reflectă forte puternic lumina ceea ce-l face să fie destul de greu de folosit în preajma unei lumini puternice. Capacitatea de stocare de 160 gb este una decentă şi există chiar şi un DVD writer, amplasat în partea dreaptă a notebook-ului. U300 dispune de 3 porturi USB în ambele părţi, două în dreapta şi unul în stânga.

Cu toate că beneficiază de specificaţii tehnice mai bune decât majoritatea computerelor ultraportabile, U300 este totuşi destul de slab, cu un procesor Intel Core 2 Duo T5450 la numai 1,66Ghz şi memorie RAM de 1GB. Nu este un laptop care oferă performanţele necesare gamer-ilor, poate şi datorită plăcii video integrate Intel GMA X3100.



Performanţa bateriei este destul de bună dar nu extraordinară, reuşind să reziste între una şi trei ore. U300 poate fi o alegere bună pentru cei care caută un notebook special pentru muncă, oferind suficientă mobilitate, cu toate că nu este cel mai mic laptop de pe piaţă.

Este potrivit aplicaţiilor folosite îndeosebi la birou dar nu poate ţine pasul cu cei cărora le plac jocurile sau cu aplicaţiile multimedia în continuă dezvoltare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close