Antena 3 CNN High Tech TroopTube: Armata SUA şi-a creat propriul YouTube

TroopTube: Armata SUA şi-a creat propriul YouTube

TroopTube: Armata SUA şi-a creat propriul YouTube
13 Noi 2008   •   08:51

La 18 luni după ce trupelor americane li s-a interzis accesul de la o serie de website-uri de ?socializare?, Pentagonul a dezvăluit ultimul său plan pentru prevenirea scurgerii de material clasificat prin internet, prezentând propria versiune de YouTube.
Oficialii au creat TroopTube, un site de video-sharing care se speră să satisfacă cererere de comunicare a militarilor, dar şi cerinţele de securitate ale conducerii.
TroopTube.tv este ?un site menit să ajute familiile militarilor să menţină legătura când sunt la depărtare?. Acesta ofera personalului militar şi familiilor posibilitatea să încarce filme.
Website-ul este supervizat de angajaţi ai Pentagon, care se asigură că nu există în filme nimic care să ameninţe securitatea naţională sau foloseşte materiale protejate de copyright. Deja zeci de mesaje au fost încărcate pe site.
Pentagonul blocase anterior reţelele sale de calculatoare la accesul pe site-uri precum YouTube sau MySpace.
Prin acest site, Pentagonul încearcă să facă faţă unei noi generaţii care foloseşte frecvent canalele de comunicare electronice şi care anterior prezenta o versiune necenzurată a vieţii de război. Anterior, se interzisese postarea pe internet a unor filme despre reuşitele din campanii, dar a închis şi unele bloguri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pentagon armata SUA
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close