Antena 3 CNN High Tech Un bărbat acuză Apple că i-a șters muzica din calculator. Ce program și-a instalat

Un bărbat acuză Apple că i-a șters muzica din calculator. Ce program și-a instalat

Un bărbat acuză Apple că i-a șters muzica din calculator. Ce program și-a instalat
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Mai 2016   •   16:39

Compozitorul James Pinkstone acuza Apple ca din cauza platformei Apple Music i-au fost stersi de pe hard drive 122GB de muzica stransi pe parcusul a 20 de ani fara permisiunea lui. O mare parte din muzica sa era creatie proprie si melodii rare, scrie yoda.ro.

Apple a inceput sa stearga tot continutul original din computer, inclusiv propriile compozitii ale lui Pinkstone. In acelasi timp, melodiile rare pe care Pinkstone le-a colectionat de-a lungul timpului erau substituite cu alternative mai cunoscute, inferioare.

"Daca Apple Music vedea un fisier pe care nu il recunostea - lucru care se intampla adesea din moment ce sunt compozitor si avea mult continut creat de mine - il descarca in baza de date Apple, il stergea din calculatorul meu si apoi mi-l livra inapoi cand voiam sa ascult asa cum facea cu orice fisier muzical pe care il stergea. Ceea ce considera insa Apple de cele mai multe ori nu era" explica acesta, citat de IB Times.

Din fericire pentru Pinkstone, el a recuperat colectia sa muzicala printr-un restore al sistemului. Muzicianul spune insa ca singurul mod prin care poate preveni ca acest lucru sa se mai intample este sa inceteze folosirea serviciului.

×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close