Antena 3 CNN High Tech Un cont fals înregistrat pe numele lui Dalai Lama, suspendat de platforma Twitter

Un cont fals înregistrat pe numele lui Dalai Lama, suspendat de platforma Twitter

Un cont fals înregistrat pe numele lui Dalai Lama, suspendat de platforma Twitter
Sursa foto: Dalai Lama
10 Feb 2009   •   13:41

Un cont înregistrat în numele liderului spiritual tibetan Dalai Lama, a fost suspendat de către serviciul de microblogging Twitter. Măsura a fost luată după ce s-a aflat că acest cont fusese creat de un impostor, anunţă AFP.
Potrivit co-fondatorului TwitterBiz Stone, contul a fost anulat deoarece "încălca termenii de utilizare a Twitter privind asumarea identităţii altei persoane".
Contul fusese creat duminică şi avea deja aproximativ 20.000 de vizualizatori. Pe prima pagină, vizitatorii erau întâmpinaţi de acest mesaj: "Bine aţi venit pe pagina oficială de Twitter a Sfinţiei Sale Dalai Lama - administrată de The Office of His Holiness the Dalai Lama".
Pe fundalul paginii era pusă poza lui Dalai Lama, de pe site-ul acestuia, precum şi un un citat din al liderului tibetan: "Fiecare dintre noi e responsabil pentru umanitate. Este timpul să ne gândim la alţi oameni ca la adevăraţi fraţi şi surori şi să ne pese de bunăstarea lor şi să le diminuăm suferinţa".
Platforma Twitter are peste şase milioane de utilizatori în întreaga lume. Utilizatorii Twitter pot comunica prin intermediul unor mesaje scurte, de maxim 140 de caractere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dalai Lama
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close