Antena 3 CNN High Tech Un investitor francez, noul acţionar majoritar al Trilulilu

Un investitor francez, noul acţionar majoritar al Trilulilu

Un investitor francez, noul acţionar majoritar al Trilulilu
14 Mai 2008   •   13:56

Site-ul românesc de sharing Trilulilu a anunţat miercuri vânzarea pachetului majoritar al companiei către investitorul francez Alexis Bonte. Omul de afaceri devine astfel acţionar majoritar la doar cinci luni de la intrarea sa în acţionariatul firmei. El deţinea până în prezent un procent de 10% din acţiunile Trilulilu, se arată într-un comunicat oficial al companiei.

Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Alexis Bonte se va alătura board-ului Trilulilu în funcţia de preşedinte, în timp ce echipa executivă va rămâne neschimbată: Sergiu Biriş - Director General şi Andrei Dunca - Director Tehnic.

Alexis Bonte a declarat că Trilulilu a avut performanţe peste aşteptări, obiectivul iniţial ca proiectul să devină unul din top 5 în România până la finele anului 2008 fiind deja atins. ?Pe termen lung, Trilulilu are potenţialul de a deveni site-ul numărul 1 în România, şi am decis astfel să investim resurse adiţionale pentru a-l ajuta să atingă acest nou obiectiv?, a spus Bonte.

Trilulilu, primul site românesc de sharing, a fost lansat oficial în 22 ianuarie 2007. Pe 12 mai 2008 a fost lansată o nouă versiune a site-ului, care conţine multe funcţionalităţi noi cum ar fi playlist-ul sau posibilităţile diverse de socializare. Trilulilu are momentan o comunitate de peste 200.000 de utilizatori înregistraţi şi un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienţă de 10 ani în e-commerce. În prezent este board member în diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com şi Tevin Solutions.

Antena3.ro

×
Parteneri
Soţia fotbalistul Iosif Rotariu a murit în somn
x close