Antena 3 CNN High Tech Un milion de utilizatori protestează faţă de noul design al site-ului Facebook

Un milion de utilizatori protestează faţă de noul design al site-ului Facebook

Un milion de utilizatori protestează faţă de noul design al site-ului Facebook
12 Sep 2008   •   15:43

Un milion de utilizatori din întreaga lume ai Facebook au protestat faţă de noul layout al site-ului de interacţiune socială. Acesta este considerat confuz şi mult mai dificil de navigat. Potrivit Dailymail, plângerile se vor înmulţi după ce compania a anunţat că schimbările vor fi menţinute.

În ultimele şapte săptămâni, utilizatorii au avut posibilitatea de a folosi şi vechiul site în paralel cu noua versiune. Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat că va mai exista totuşi opţiunea de a folosi în continuare versiunea veche a site-ului dar ?pentru o perioadă scurtă de timp?.

Vechiul Facebook


Însă, pentru următoarele două săptămâni, toţi cei 100 de milioane de utilizatori vor fi nevoiţi să folosească noul layout al Facebook. ?Nu are niciun rost să ruleze două site-uri simultan?, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook, citat de Dailymail.

?Pentru a oferi o experienţă optimă la utilizarea site-ului trebuie să ne concentrăm pe designul acestuia?, a continuat reprezentantul Facebook. Însă mai mulţi protestatari online sunt hotărâţi să se opună schimbărilor.

Grupul ?I Hate The New Facebook? (?Urăsc Noul Facebook?) a pornit cu 5.000 de membri la 27 august, pentru a ajunge în prezent la 825.000 de persoane.

Noul Facebook


Creatorul grupului, canadianul Nick Wagner, a spus că a urât noul layout de când l-a văzut prima oară. ?Sunt de părere că este binevenit un nou design, dar numai dacă reprezintă o îmbunătăţire.

Multe dintre funcţiile vechi lipsesc?, a declarat Wagner. Reprezentanţii Facebook au admis că va exista o ?perioadă de acomodare?, iar utilizatorii ?vor aprecia foarte curând avantajele? noului design.

Fotografii: Dailymail

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close