Antena 3 High Tech Update la platforma Android 2.2 pentru HTC Desire, din acest weekend

Update la platforma Android 2.2 pentru HTC Desire, din acest weekend

30 Iul 2010   •   18:03
Update la platforma Android 2.2 pentru HTC Desire, din acest weekend

În acest week-end va începe, în Europa, actualizarea la platforma Android 2.2 (FroYo) pentru HTC Desire. Pe lângă setul complet de funcții ale Android 2.2, update-ul va conține și o serie de suplimente dezvoltate intern, între care și cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense. Update-ul va permite capturarea video la calitate 720p, va include widget-ul HTC App Share, o variantă complexă a HTC Caller ID, dar și o tastatură cu suport pentru mai multe limbi. De asemenea, prin acest update, HTC Sync le va permite utilizatorilor de HTC Desire să-și sincronizeze muzica prin iTunes.

Utilizatorii de HTC Desire vor fi anunțați că acest update este disponibil prin metoda over-the-air, imediat după ce telefonul verifică situația actualizărilor posibile. Actualizarea nu va şterge nimic din conținutul stocat pe telefon. Totuși, ținând cont de dimensiunea acestui update, recomandăm folosirea unei conexiuni WiFi pentru download, pentru a se evita costurile mari ale transferului de date.

Actualizarea se va adresa în primul rând telefoanelor HTC Desire necodate. Versiunile update-ului modificate de diverșii operatori sunt încă în perioadă de testare și estimăm că vor fi disponibile în câteva săptămâni.

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close