Antena 3 CNN High Tech Upgrade la "cinematograful" de acasă: Televizoarele care se curbează

Upgrade la "cinematograful" de acasă: Televizoarele care se curbează

De acum, pasionații de film își pot transforma camera preferată într-un cinematograf, acest lucru fiind posibil cu ajutorul televizorului care se curbează singur, inovație prezentată detaliat în cadrul emisiunii 24 IT.

Upgrade la "cinematograful" de acasă: Televizoarele care se curbează
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2022   •   13:16

LG OLED Flex este un televizor cu adevărat diferit de cele pe care le cunoaștem, având o funcție care transformă ecranul plat într-un ecran curbat.

În funcție de preferințe, utilizatorul poate alege din 20 de trepte de curbare, fiind nevoie doar de o apăsare de buton.

Astfel, experiența oferită de acest televizor este similară cu senzația pe care o simțim la cinematografele de tipul IMAX, redarea imaginilor având o calitate superioară.

În plus, televizorul poate fi folosit și în calitate de monitor de gaming, având un timp de răspuns de 0,1 milisecunde, adică cel mai mic timp de răspuns pentru zona de gaming.

Televizorul poate fi manevrat ușor din telecomandă, chiar și de la distanțe mari, fiind primul televizor din lume care se curbează singur.

Specialiștii informează că, anul viitor, aceste televizoare vor deveni din ce în ce mai populare, datorită faptului că pot fi folosite atât pe post de monitor de gaming, cât și  pentru vizionarea filmelor sau emisiunilor preferate.

×
Subiecte în articol: 24 IT inovatie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close