Antena 3 CNN High Tech Utilizatorii de iPhone 4 s-au trezit cu o oră mai târziu din cauza unei erori a alarmei

Utilizatorii de iPhone 4 s-au trezit cu o oră mai târziu din cauza unei erori a alarmei

Utilizatorii de iPhone 4 s-au trezit cu o oră mai târziu din cauza unei erori a alarmei
Sursa foto: Foto: Apple
02 Noi 2010   •   12:18

Posesorii de iPhone 4 au întârziat la serviciu dimineţile acestea, din cauza unei erori a alarmei. Celebrul smartphone de la Apple i-a indus în eroare pe utilizatori, din cauza că alarma nu a sunat la ora care trebuia. Se pare că sistemul de alarmă al iPhone nu s-a resetat odată cu schimbarea orei din acest weekend.

Astfel, alarma iPhone-ului a sunat cu o oră mai târziu decât ar fi trebuit şi i-a trezit pe posesori după ora veche. Site-ul Twitter a fost inundat cu mesaje critice la adresa aparatului, dar şi cu o sumedenie de glume referitoare la gafa Apple.

„Apple s-a confruntat cu multe probleme tehnice în ultima perioadă şi asta este numai una dintre multele gafe. Telefoanele mobile au alarmă de ani buni şi atunci când un smartphone nu poate nici măcar să ofere acest serviciu în mod corect este jenant”, consideră Rich Trenholm, expert al site-ului CNET, potrivit Daily Mail.

Aceasta nu este singura eroare descoperită de posesorii de iPhone în ultima perioadă. Săptămâna trecută, mai mulţi utilizatori au remarcat că pot accesa aparatul fără a introduce codul de securitate.

 

×
Subiecte în articol: iphone ora de iarna alarma gafa
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close