Antena 3 CNN High Tech Vântu nu are blog, nu are site, dar are domeniu de internet

Vântu nu are blog, nu are site, dar are domeniu de internet

Vântu nu are blog, nu are site, dar are domeniu de internet
25 Noi 2008   •   12:23

În ultimele două zile, o ştire-bombă s-a propagat în mediile de presă, politice şi de afaceri româneşti. ?Vântu are acţiuni la Google!? Nu de alta, dar mogulul este deja implicat în afaceri internaţionale, inclusiv în IT, iar faptul că ar putea achiziţiona un pachet de acţiuni la compania amintită nu ar fi o ştire ieşită din comun.

Reporterii Cancan au săpat mai adânc şi au aflat că totul a fost o glumă nevinovată. De ziua lui, Sorin Ovidiu Vântu a primit cadou un domeniu de internet: www.vantu.eu. Prietenul care i l-a oferit l-a gândit ca pe o interfaţă la motorul de căutare Google, personalizată cu chipul lui Vântu. Desigur, interfaţa funcţionează. Funcţionează la fel de bine şi motorul de zvonuri, pentru că informaţia a fost deformată succesiv până la ?Vântu a cumpărat un pachet de acţiuni la Google!? Vorbind de cel mai important motor de căutare şi cel mai mare furnizor de publicitate online, zvonul a dat emoţii mari celor direct interesaţi.
Antena3.ro a săpat mai adânc, descoperind posibilul prieten care i-a făcut cadou domeniul. Domeniul vantu.eu a fost cumpărat prin compania Romarg SRL, iar e-mailul de contact este [email protected]. Nameserverele sunt ns.kondiment.com şi ns1.hostway.ro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close