Antena 3 High Tech "Vezi cine ţi-a vizitat profilul de Facebook". Aplicaţia MINCINOASĂ care îţi poate fura datele personale

"Vezi cine ţi-a vizitat profilul de Facebook". Aplicaţia MINCINOASĂ care îţi poate fura datele personale

de O.P.    |    25 Feb 2013   •   10:30
"Vezi cine ţi-a vizitat profilul de Facebook". Aplicaţia MINCINOASĂ care îţi poate fura datele personale
Sursa foto: Foto: Facebook

În ultimele zile, mii de utilizatori au fost asaltaţi cu acest mesaj: "Vezi aici ţine ţi-a vizitat profilul". Acesta este de fapt un spam care este deghizat sub forma unei aplicaţii pe care cei curioşi au accesat-o fără să stea pe gânduri.

Utilizatorii Facebook primesc un mesaj prin care sunt anunţaţi că unul din prietenii din lista lor i-a "tag-uit" într-o fotografie numită "Vizualizări" profil, iar cei care vor să vadă pe ce loc sunt în topul prietenilor respectivului utilizator dau "click".

Ce se întâmplă de fapt? Utilizatorii sunt împinşi să dea Like respectivei pagini, care va începe să posteze mesaje pe paginile utilizatorilor, în numele acestora.

Aceasta este cea mai recentă metodă de a strânge Like-uri frauduloase pentru paginile de Facebook. Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close