Antena 3 CNN High Tech Victorie pentru Samsung în războiul patentelor cu Apple. Galaxy Tab 10.1N s-ar putea vinde în Germania

Victorie pentru Samsung în războiul patentelor cu Apple. Galaxy Tab 10.1N s-ar putea vinde în Germania

Victorie pentru Samsung în războiul patentelor cu Apple. Galaxy Tab 10.1N s-ar putea vinde în Germania
Sursa foto: Foto: techspot.com
de N.B.    |    02 Feb 2012   •   17:46

Samsung Electronics a primit permisiunea de a continua să vândă tableta PC Galaxy Tab 10.1N, după ce un tribunal local din Munchen a respins moţiunea depusă de Apple, care cerea scoaterea produsului de la vânzare din cauza unei încălcări a patentului, relatează PC World.

Patentul se referă la "listare, traducerea documentelor, aşezare şi rotaţie pe un ecran touch-screen", dar tribunalul a motivat că patentul nu include nimic nou, astfel, cererea Apple nu este validă.

Apple poate face apel la această decizie, dar nu a comunicat ce plănuieşte să facă.

Eforturile companiei americane de a interzice vânzarea tabletelor Samsung în Germania au înregistrat o mică victorie săptămâna trecută, când o instanţă superioară din Düsseldorf a decretat că, în continuare, nu este permisă vânzarea de Galaxy Tab 10.1N, întărind o decizie luată anul trecut.

Totuşi, de la interdicţia de vânzare de anul trecut, Samsung a modificat suficient de mult Galaxy Tab 10.1N, astfel încât un judecător din Düsseldorf a dat o decizie preliminară prin care a decretat că tableta Samsung este suficient de diferită de iPad 2.


×
Subiecte în articol: Samsung Apple proces
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close